Nyomtatás

Szórakoztató játékok a násznép számára: így nem lesz unalmas a lagzi

562

eskuvojatekA két szertartás között, az ifjú pár fotózásakor, a vacsorára várva sokszor akad üresjárat az esküvőn és a lakodalomban is. Ne hagyjátok, hogy a násznép unatkozzon, fokozzátok a hangulatot játékokkal! Ez mindenkit feldob, és könnyebben összekovácsolódik a társaság. Nem véletlen, hogy egyre több ifjú pár beveti az alábbi szórakoztató ötleteket.

Rejtvények
A szókereső játékokat mindenki szereti, és ingyenes programokkal bárki könnyen elkészítheti. Nyomtassátok ki a vendégeknek, vagy rajzoljátok táblára. Elrejthetitek benne a teljes menüt, a meghívottak nevét. A keresztrejtvények is hasonlóan szórakoztatóak lehetnek. 

Partijátékok 
A bármikor bevethető társasjátékokat érdemes óriási változatban beszerezni vagy bérelni a nagy napra. A Jengát kicsik és nagyok is örömmel játsszák, de a násznép torpedózhat is. Elég hozzá egy nagy tábla. A győztesek továbbjutnak, és a végén döntőben mérhetik össze tudásukat. Népszerű lehet még a Twister vagy akár a teke. Ezeket a játékokat a gyerkőcök is imádják, így ők is aktivizálják magukat.  

Fotósarok
Garantált a vidám hangulat, ha berendeztek egy esküvői fotósarkot remek háttérrel. Gondoskodjatok szórakoztató kellékekről, színes parókákról, kalapokról. A vendégek biztosan imádni fogják. Tehettek ki Polaroid gépet, hogy mindenki saját maga készítsen fényképet, de akár a fotós segítségét is kérhetitek. A fényképet aztán emlékként megkaphatják a résztvevők, vagy albumba is kerülhetnek. 

Fotóvadászat
A násznépet osszátok csapatokba, fogjanak telefonokat, és induljanak mielőbb digitális fotóvadászatra. Azaz örökítsék meg a következőket: 

- egy párt csókolózás közben
- valakit, aki táncol
- valakit, aki rózsaszín ruhában van
- virágokat
- valakit, aki sír….

Találjatok ki minél kreatívabb feladatokat, és ezeket akár pontozhatjátok is. 

Esküvői kerék
Érdemes bevetni, mert sok vidám percet tartogat. Írjatok rá mindenféle vicces feladatot. Ilyeneket például:
- Mesélj egy vicces történetet az ifjú párról!
- Koccints az örömszülőkkel!
- Mondj egy köszöntőt!
- Táncoltasd meg az arát!
- Énekeld el a tanú kedvenc dalát!

Gyereksarok
Annak érdekében, hogy a kicsik ne unatkozzanak, és a szülők is táncolhassanak, beszélgethessenek, szórakozhassanak az este és az éjszaka során, gondoskodjatok a gyerkőcök számára filmekről, játékokról, könyvekről, társasokról, de még jobb, ha bébiszitter vagy animátor segítségét kéritek. Ő tarthat kézműves foglalkozásokat, taníthat táncokat, és szükség esetén lefekteti az apróságokat. 

Rengeteg kis ötlettel feldobhatjátok a lakodalmat. Érdemes megkérni egy barátot, rokont, hogy segítsen a lebonyolításban. Az aktív vendégek a végén biztosan elégedetten nyugtázzák: ez volt az eddigi legjobb esküvő, amin részt vettek.

(Forrás: eskuvoitippek.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből