Nyomtatás

SZERELEM A TEREPASZTALON – MaxiLove programmal, 2019. FEBRUÁR 16-17.

976

valentinnapHa Valentin nap alkalmából egy igazán lebilincselő, vérpezsdítő és nem mindennapi romantikus programot kerestek, ami mindkettőtöknek egyformán élvezetes is lehet, akkor a február 16-17-i hétvégén a MINIVERSUM-ban a helyetek! A MINIVERSUM terepasztalát benépesítő emberkék aprók bár, de szerelmük annál hatalmasabb! 

Randizzatok nálunk Valentin nap alkalmából, vegyetek részt MaxiLove játékunkban, ahol a terepasztalunkon található, híres filmekből való szerelmes jeleneteket kell megtalálnotok!

Gyertek párban, mondjátok, hogy "szerelmesek vagytok", és máris részt vehettek MaxiLove játékunkban! Egy feladatmegoldós térképet fogtok kapni, és ha sikerrel veszitek a kaland akadályait, megtaláljátok a szerelmes jeleneteket, akkor a végén vendégeink vagytok egy-egy szerelmi bájkakaóra a kávézónkban! Ha 25 év alatti diákok vagytok, akkor diákigazolványotok felmutatásával kedvezményesen vehettek részt a programon!

További információ: www.miniversum.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből