Nyomtatás

Fitbalance Ősz, 2019. október 13.

744

Mozogj együtt a legnevesebb trénerekkel! Fitbalance Őszi Fesztivál október 13-án a Papp László Sportarénában! Több mint száz edző, 50 kiállító, 13 mozgás zóna és sok-sok élmény vár rád az ország legnagyobb sport- és életmód fesztiválján! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A MÁV 50%-os kedvezményt biztosít a fesztiválra látogatóknak.

A több, mint tíz éves múlttal rendelkező Fitbalance 2019-ben jelentős arculatváltás után kibővíti programkínálatát. Immár nem csak a fitness és az erősport, hanem a tömegsportok, hagyományos magyar sikersportágak is felvonulnak, interaktív bemutatókkal, játékokkal népszerűsítve a rendszeres testmozgást. A komoly sportszakmai támogatással megvalósuló rendezvény célja, hogy ösztönözze a látogatókat az egészségesebb életmód kialakítására és felhívja a figyelmet a rendszeres sportolás fontosságára. Több, mint 10 színpadon száznál is több trénerrel folyamatosan zajlanak majd események, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább szimpatikus mozgásformát.

Időpont: 2019. október 13.
Helyszín: Papp László Sportaréna
További információk: facebook.com

(Üzleti Hírszerzés)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből