Nyomtatás

Az ország legnagyobb menyasszonyi ruha vására! Extra NAP, 2019. november 10.

2755

Kedves Menyasszonyok! Elhozzuk Nektek a legújabb ruhákat, amelyeket november 10-én (vasárnap) a meseszépen felújított Radisson BÉKE Hotel emeletén egy szuper õszi vásár keretében meg is lehet venni azonnal a helyszínen.

600 ELADÓ ruha egy helyen, egyetlen nap! Nem kell több tucat üzletet végigjárni, katalógusból vagy netrõl rendelgetned, idegeskedned és várni, mert ezen a hétvégén 600 csodaszép teljesen új, illetve alig használt ruha közül bármelyiket lehet próbálni, és csak azt viszed el, amelyik a legjobban tetszik!

Most még nagyobb, exkluzívabb helyszínen, az eddigieknél több ruhával! Ez egy igazi nagyszabásu kiárusítás/vásár lesz csupa eddig sosem látott ruhával.

Mindenféle méretben, fazonban és árkategóriában készülünk Nektek, hiszen 35 ezer forint és 160 ezer forint között lesznek a ruhák, minden pénztárcához lehet majd találni egy szuper menyasszonyi ruhát!

Időpont: November 10.-én VASÁRNAP, 9-16 óra között
Helyszín: BÉKE Radisson Hotel Budapest, Teréz krt. 43
További információk: facebook.com

(Esküvő Világ)

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből