Nyomtatás

A karácsonyi esküvő szervezése

1787
Ötletek, kellékek és tippek egy tökéletes karácsonyi esküvő szervezéséhez ... A Karácsony három napja az év legcsodálatosabb időszaka. Milyen lenne, ha családi körben, az Ünnep motívumaival feldíszített templomban kelnétek egybe? Miért ne lehetne karácsonyi esküvőd? Íme néhány ötlet és apró részlet, amelyek segítséget nyújthatnak a karácsonyi esküvő megszervezésében.

Karácsonyi esküvői színek

A karácsony hagyományos színei a zöld és a vörös. A templom és a terem Karácsony lévén már valószínűleg ilyen színekbe lesz öltöztetve, de neked nem szükséges csak ezekre szorítkoznod, hiszen számtalan más szín közül válogathatsz, amelyekkel kiegészítheted, feldobhatod a már meglevő díszítést.

Karácsonykor használatos esküvői színek:

  • ezüst és fehér
  • ezüst és világoskék
  • burgundi vörös
  • mohazöld (ha a létező díszítés nem nyomja el őket)
  • arany- és krémszín

Karácsonyi esküvői meghívók

Olyan kellene, amely megragadja az ünnep lényegét, hangulatát, de azért ne legyen karácsonyi képeslap jellege. Mi lehat a megoldás? Felejtsd el a szétnyitható esküvői meghívót, és válassz inkább egy egyszerű fehér kartonlapot, szegéllyel és gravírozott írással. A karácsonyi témát a szegély is tükrözheti hópelyhek, fagyalágak vagy mikulásvirágok formájában.

A legtöbb ember már előre eltervezi, hogy hova megy karácsonykor, hiszen ez az év legzsúfoltabb időszaka és számtalan összejövetelt, bált rendeznek ilyenkor. Ezért is fontos, hogy a meghívókat idejében, a szokásosnál kicsit hamarabb küldd el, legalább 12 héttel a nagy nap előtt. Az is jó ötlet, ha a meghívó mellé egy „foglaló" kártyát is küldesz, amivel a megívottak értesíteni tudnak téged arról, hogy részt vesznek-e az ünnepségen.

Karácsonyi esküvői torta

Népszerű választás egy karácsonyi esküvőkre az ajándékcsomag alakú emeletes torta, de választhatod a hagyományos fatörzs-tortát, vagy a fagyallal díszített csokoládétortát is (használhatsz valódi, vagy viaszból készült fagyalt). A töltelék lehet marcipán, vagy mogyorókrém, mint a legtöbb karácsonyi sütemény esetében.

A koszorúslányok ruhája egy karácsonyi esküvőn

Az én kedvencem egy karácsonyi esküvőre a hosszú, húzott vagy ejtett vállú ruha és a műszőrméből készült karmantyú. Te azonban bármilyen színekbe öltöztetheted a koszorúslányaidat az adott témának megfelelően, a csillogó kiegészítők pedig szintén fokozzák az ünnepi hangulatot.

Mi a helyzet a menyasszonyi ruhával?

Egy karácsonyi esküvői ruhának semmiben sem kell különböznie a hagyományostól. Válaszd azt a ruhát, amelyik a legelőnyösebb a számodra, és vigyél bele egy kis színt egy vörös köpeny segítségével. A karácsony színeit egy vörös selyemövvel viheted fel a menyasszonyi ruhádra. Olyan ruhát is választhatsz, amin csillogó gyöngyök, flitterek vannak, ezek a hópelyheket idézik. És persze egy műszőrméből készült stóla vagy karmantyú is nagyon jól mutat.

Az esküvői virágcsokrok és a díszítés

Télen a virágok mindig drágábbak, mint máskor, ezért legyél inkább kreatív! Egy gyertyákkal és magyalágakkal díszített csillogó tálca nemcsak elegáns, hanem romantikus látványt is nyújt. Az összetevőket rendeld meg az internetről, nagy tételben, és készíts belőlük csokrokat, virágdíszeket. Egy egyszerű, mégis elegáns megoldás, ha az asztalok közepére egy-egy szalaggal átkötött cserepes mikulásvirágot helyezel. Régebben a mű hó problémás volt, mára viszont már nagyon jó minőségű termékeket lehet beszerezni. A műhó közepébe tegyél gyertyákat, vagy kis virágcsokrokat. Az én kedvencem az esküvői vörös szőnyeg helyetti műhóréteg. Egy műhó-fújó gépet is bérelhetsz, hogy biztosan fehér karácsonyi esküvőd legyen majd.

Forrás: http://alompar.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből