Nyomtatás

Esküvői dekoráció karácsonyi, szilveszteri esküvőn

1756

A tematikus esküvők egy kedvelt fajtája az ünnepi esküvő, amikor konkrétan szilveszterkor vagy karácsonykor tartják a menyegzőt, vagy egy téli esküvő révén karácsonyi témában álmodták meg a nagy napot. Sokkal bensőségesebb hangulatot lehet létrehozni az ilyen jellegű násznál. Nem szabad azt sem elfelejteni, hogy 2in1-ben eseményről beszélünk, így akár letudható a rokonlátogatás és az ünneplés is egy nap alatt.

Karácsonyi esküvő

A két téli ünnep között ennek a tematikának van a leginkább bensőséges, szeretetteljes, romantikus jellege köszönhetően a karácsony ünnepének. A szeretet ünnepe ihlette menyegzők dekorációjában, menüsorában, színeiben és az öltözékekben is fel lehet használni a karácsonyra jellemző tulajdonságokat, elérve így a kívánt hatást. Mutatunk Nektek néhány lehetőséget, amellyel a karácsonyi hangulatot pillanatok alatt megteremthetitek!

Koszorúslányok, tanúk

Bár a hagyományos értelemben véve nem tartoznak az esküvői dekorációhoz, mégis fontosnak érezzük megemlíteni őket, hiszen a koszorúslányok és tanúk a legfontosabb mellékszereplői egy esküvőnek, így az ő öltözékük kiválasztása is gondos megtervezést igényel. Színeit tekintve a legtöbbször a koszorúsok viseletében a piros árnyalatai szoktak előfordulni, de persze szóba jöhet még a zöld, ezüst, arany és akár a mélykék is. A tanúk általában megtartják a hagyományos fekete öltönyt, csupán a díszkendő, nyakkendő, esetleg mellény színeiegyeznek meg a koszorúsok tónusaival. A koszorúslányok olykor kapnak az öltözékükhöz a menyasszonyéval megegyező kabátkát vagy szőrmés kézmelegítőt, ezáltal is a tökéletes összképre törekednek.

A teljes cikk: Esküvői dekoráció karácsonyi, szilveszteri esküvőn

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből