Nyomtatás

Díva Szépségszalon

May 18, 2016 2339

divaDíva Közösségi Szépségház. Egy olyan hely, ahol mindig Te vagy a középpontban! Mi, a Szépségdívák azon munkálkodunk, hogy a szépségszalonok megszokott világát izgalmas, vibráló közösségi térré alakítsuk. Nálunk nem merül ki a szépségápolás a külsődben, mert mélyen hisszük, hogy a szépség belülről is fakad.

Márpedig a szürke, borongós napok, az elrontott randik, az otthoni összezörrenések, a balul sikerült bulik egyáltalán nem kedveznek az önbizalomnak és a lelkiállapotnak.

Nálunk azonban mindig süt a nap! Itt mindig találkozhatsz olyanokkal, akik megerősítik az önbizalmad, akik szemében csilloghatsz és visszanyered a jókedved. Milyen jó egy mosolygós közösségben kávézni, kibeszélni az aktuális ügyeidet, együtt kacagni. Persze a jókedven túl gondoskodunk arról is, hogy valóban hasznos tanácsokkal lássunk el, illetve értékes programokkal tölthesd meg a mindennapjaid.

És ha a lelked rendben van, jöhet az optikai tunning! Egy kis zsírfelesleg nem probléma. Testkezeléseink hatásosak és biztos halált jelentenek a plusz kilóknak. Kozmetikusunk csodákat művel a ráncokkal és a karikákkal, fodrászunktól pedig nem tudsz lehetetlent kérni. A körmeid is sokat elárulnak Rólad, így nem árt, ha azok is kifogástalanok minden évszakban.

Szeretettel várunk! 30/278 8535, 2120, Dunakeszi, Ábrahám Pál utca 54./2.

Physiomins francia fogyasztó gépek eladók!

Alphamins, 5 funckiós fogyazstógép, 2 funkciós hullámmasszázs, vákuum gép, thermoágy
A gépek megtekinthetők a Schakál tanyában
Érdeklődés: 30/278 8535,

 
 

 

 

 

 

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Legfrissebbek a szerzőtől: Esküvő Világ