Nyomtatás

Tervezze meg előre életre szóló esküvőjét az örök nyár szigetén...

January 14, 2016 1390

aquaworldeskKedves Jegyespár! Köszönjük, az érdeklődésüket a Ramada Resort Budapest, mint esküvőjük leendő helyszíne iránt! Valamennyi ember életében előbb vagy utóbb elérkezik a nagy esemény, az esküvője, amit szeretne igazán felejthetetlenné tenni. Egy esküvő megszervezése rengeteg időt, energiát, utánajárást igényel, amelyet sokan munkájuk után kénytelenek szervezni.

 Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy ezen a napon minden Önökért legyen. A nagy nap gondos megtervezése, a legapróbb részletekre is ügyelő szakembereink garanciát jelentenek arra, hogy ezen a napon Ön mindent profi kezekben tudhat.

Egyedülálló esküvői helyszín Budapesten, ahol csodálatos panoráma fogadja azokat a párokat, akik úgy döntenek, hogy a Ramada Resort – Aquaworld Budapest szálloda- és élményfürdő komplexumot választják esküvőjük helyszínéül. Tágas belső terek, egyedülálló méretű panorámateraszok, exkluzív rendezvénytermek, figyelmes szakemberekből álló csapat várják a házasulandókat és a násznépet. Az elegáns környezetben az ünnepi hangulatot a fehér, földig érő damaszt abroszok, a vajszínű vagy fehér damaszt szalvéták, hozzáillő virágköltemények és székselymek fokozzák.


Esküvőszervező szakembereink gondoskodnak az érkező vendégek fogadásáról, az ültetőkártyák megrendeléséről és elhelyezéséről, a dekorációról, sőt még arról is, hogy egy profi fotós megörökítse a legszebb és legemlékezetesebb pillanatokat. Nyári délutánokon a hangulatos panorámateraszon biztosítunk lehetőséget a polgári szertartásra, valamint az azt követő pezsgős koccintásra. Széles választékú vacsorakínálatunknak köszönhetően olyan menüt állítunk össze, ami egészen biztosan a legkritikusabb vendég ízlését is elnyeri. Nincs olyan, amit csapatunk meg ne tudna valósítani.

A jegyespár felkészülését és felfrissülését nemcsak a szállodában található Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpont, hanem az Aquaworld is garantálja. Akik extrém leány- vagy legénybúcsúra vágynak, azoknak megfelelő kihívásokkal szolgálunk: szörfözhet, búvárkodhat vagy akár ügyességét is kipróbálhatja a kültéri kalandparkban. Az apartmanház -1 szintjén található szórakoztatóközpontban további lehetőségeket kínálunk, mint söröző, moziszoba. A friss házasokat egy elegáns lakosztályt várja nászéjszakára, akiket gyertyafényes vacsorával várunk vissza házasságuk első évfordulóján.

9 KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK, AMELLYEL KEDVESKEDNI SZERETNÉNK ESKÜVŐJÜKRE

Professzionális és teljes körű szolgáltatást kínálunk Önnek egy csodálatos esküvői helyszínen, Budapesten!

További információ:

Ramada Resort | Aquaworld Budapest
C|A H-1044 Budapest, Íves út 16.
T|P +36 (1) 2313 632| F +36 (1) 2313 629
E Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.ramadaresortbudapest.hu | www.aqua-world.hu


Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Legfrissebbek a szerzőtől: Esküvő Világ