Nyomtatás

Csekkold a legextrémebb esküvői ruhákat!

January 14, 2016 1466

extremImádod a különleges dolgokat és az esküvődet is szívesen feltuningolnád, a habos hercegnő-style viszont nem igazán a te világod? Akkor ezekért az izgis, modern rucikért egyszerűen odaleszel! Elhatároztad, hogy életed legszebb napja valóban különleges lesz? Elhatároztad, hogy életed legszebb napja valóban különleges lesz?

Akkor biztosan a dekorációban és a kiegészítőkben is az extrém drabokra szavaztál, igaz? Most viszont itt az ideje a ruhádat is kiválasztani, viszont ha nem a hagyományos megoldásokban gondolkozol, ezekből a ruhákból biztosan szuper ötleteket meríthetsz! Csekkold a galériát, és írd meg nekünk kommentben, hogy neked melyik a kedvenced!

Esetleg már túl vagy a Nagy Napon, és szívesen megmutatnád a többi Cosmo-lánynak? Írd le röviden, hogyan szervezted meg az esküvődet és képekkel együtt küldd el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímre (tárgy: Cosmo esküvő)!

Ezek a legextrémebb esküvői ruhák fotói >>

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Legfrissebbek a szerzőtől: Esküvő Világ