Nyomtatás

25. Barokk Esküvő - Győr, 2017. augusztus 11-13.

July 28, 2017 1635

barokkgyorImmár 25. alkalommal kerül megrendezésre a győri Barokk Esküvő, melyen a vőlegény és menyasszony több ezer ember előtt fogad egymásnak örök hűséget, a barokk kort idéző ceremónia szerint. Győrben 1993 óta hagyomány a múltidéző barokk esküvő, mely rengeteg győrit és érdeklődő turistát vonz, illetve a város egyik legnépszerűbb fesztiváljává nőtte ki magát.

A rendezvény egyedülálló módon idézi fel a XVII-XVIII. század kultúrtörténetét. Kézműves és hagyományőrző termékeket kínáló vásárosok, korhű programok és az elmaradhatatlan tradicionális esküvői ceremónia koronázza meg a nyári barokk hétvégét. Az országban egyedülálló látványosságot kínálnak a közel három nap programjai, melyhez a történelmi belváros épületei valóságos díszletet nyújtanak. Az esti programok mellett napközben koncertek, vásári komédiák, előadások kínálnak kellemes kikapcsolódást minden érdeklődőnek. A rendezvénysorozat csúcspontja: a szombat esti Barokk Esküvő színpompás ceremóniája. 



Időpont: 2017. augusztus 11-13.
Helyszín:  Győr
Információ: www.vaskarika.hu

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Legfrissebbek a szerzőtől: Esküvő Világ