Nyomtatás

Az esküvői fotózás közben mentette ki a vőlegény a fuldokló kisfiút

October 03, 2017 465

eskfotosAmint észrevette, hogy bajba jutott egy kissrác, a vízbe vetette magát, és a karjaiban hozta ki a fiút. Amikor Clayton és Brittany Cook elhatározta, hogy a kanadai Cambridge-ben, az Ontario park hídján fognak pózolni az esküvői fotóik elkészítéséhez, még nem tudták, hogy ezzel egy gyermek életét mentik majd meg.

A fotós éppen a menyasszonyról készített fotókat, amikor a férfi észrevette, hogy egy kissrác kapálózik a vízben. Egy percig sem habozott, öltöny ide vagy oda, beugrott a folyóba, hogy megmentse

A fotós a Facebook-oldalán számolt be a csodálatos tettről. Azt írta, az egész mögötte történt, így ő csak akkor vette észre, amikor a vele szemben álló menyasszony kiszúrta a jelenetet és felkiáltott. Ekkorra a vőlegény már a vízbe vetette magát, hogy az úszni nem tudó fiút kimentse. A mentőakciónak így csak a végét tudta lekapni a fotós, Darren Hatt.

A képeket a Facebookon is megosztották, több mint 3 ezer lájk érkezett rá, a kommentelők pedig sorban gratulálnak a férfinek a hősies helytállásért.

A cikk folytatása itt olvasható

Erdeiné Visegrádi Katalin

Legfrissebbek a szerzőtől: Erdeiné Visegrádi Katalin