Nyomtatás

6. Mr & Mrs Eskövő Kiállítá, 2018.február 10-11.

January 22, 2018 650

eskfoto2018.február 10-11.-én újra megrendezésre kerül, immáron a 6. Mr & Mrs Eskövő Kiállítást Veszprémben, az AGÓRA Művelődési Központban. Szakítva a hagyományokkal idén nem a 2018-s év Mr és Mrs párját keressük, hanem legstílusosabb menyasszonyát! Ha már jegyben jársz vagy tervezitek esküvőtöket, jelentkezz felhívásunkra.

Idén februári kiállításunkon megválasztjuk a 2018-s év legstílusosabb menyasszonyát! Lehetsz klasszikusan elegáns, bohókás, vagány, tornacipős, vagy akár 60-s évek nagykövete.

Nincs más dolgod, mint elküldeni jelentkezésed, írni magadról néhány gondolatot és egy fotót küldeni.
Jelentkezésed a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.

Játék menete:

- 2018. január 25.-ig várjuk a jelentkezőket!

- Utána szavazást hirdetünk a Facebookon, ahol a legtöbb 5 lájkot kapó menyasszony bekerül az „élő showba”, azaz a kiállítás színpadán is megmutathatja magát. Itt már szakértő zsűri dönt ki lesz 2018.-s év legstílusosabb menyasszonya.

- Előtte viszont még vár rád egy feladat. El kell látogatnod partnereinkhez ahol, felkészítenek a nagy napra és kiválaszthatod ruhádat.

További részleteket már személyesen mondjuk majd el!

Időpont:  2018.február 10-11.
Helyszín:  Veszprém AGÓRA Művelődési Központ
Információ: heskuvoveszprem.hu

 (Esemény Menedzser)

Erdeiné Visegrádi Katalin

Legfrissebbek a szerzőtől: Erdeiné Visegrádi Katalin