2018. november 16., péntek - Ödön

Orbán Róbert

2018. november 12., hétfő 12:53

Akiket jegyez a történelem

elvispresleyA sztárok vagy a hírességek világában is biztosan mindenki romantikus esküvőről álmodozik, hogy kinek, mennyire sikerült megvalósítania ezt az álmot, azt nem tudhatjuk, egy azonban biztos: különlegességekből nincs hiány a történelem leghíresebb esküvőin.

2018. november 12., hétfő 12:45

Tippek téli esküvőre

teliweddingBár sokak bánatára idén nem öltözött fehérbe a karácsony, azért mindenki fel tudja idézni magában a fehér táj romantikus eleganciáját. A tél pompája tele van meghittséggel és a fennköltséget sem nélkülözi: miért is ne lehetne hát téli esküvőt tartani?

2018. november 12., hétfő 12:28

Ki hol üljön az esküvői vacsoránál?

ulesrendMitől lesz igazán jó egy esküvő? A csodaszép dekorált helyszín, és a kulináris élmények mellett a jó hangulat adja meg az esküvő sava-borsát. Ennek feltétele a jó társaság. Ne bízzuk a véletlenre vendégeink elhelyezését a vacsorán. Készítsünk ülésrendet, és mint a dekoráció része függesszük ki az étterem bejáratához, valamint helyezzünk ültető kártyákat, az asztalokra.

2018. november 12., hétfő 12:21

Esküvői szokások a nagyvilágból

kinasirTermészetesnek vesszük azokat az esküvői szokásokat, amelyeket ismerünk, ellenben könnyen lehet, hogy furán nézünk olyanokra, amelyeket mi nem gyakorlunk. Ezúttal öt olyan esküvői hagyományt szedtünk össze, amik kissé furán hathatnak, de, mint tudjuk: minden relatív! 

2018. november 08., csütörtök 11:45

20 romantikus ötlet a lánykéréshez

lanykeresHa a gyűrűre egy kisebb vagyont költöttél, elvileg illendő lenne kicsit többet költeni az eljegyzési ceremóniára. Bemutatunk 20 frappáns ötletet, amitől anyagilag nem mész csődbe, de sikerül lenyűgöznöd vele menyasszonyodat.

2018. november 08., csütörtök 11:35

Te is lehetsz hókirálynő

telihazassagValamiért nyáron hangos dudaszótól a város, akkor foglaltak zsúfolásig a különböző esküvői helyszínek, pedig egy téli esküvő is csodálatos lehet. Sőt, pont azért mert téli, eleve meghitt és különleges, arról nem is beszélve, hogy még a kreativitásod is kiélheted. Ha szereted a hosszú téli estéket, a karácsonyra való várakozást, vagy azt, ahogy recseg a hó a csizmád talpa alatt...

2018. november 08., csütörtök 11:12

Kötelező a fehér?

feherruhaNálunk jelenleg a fehér esküvői ruha a fő trend, de semmiképpen sem kötelező. Sőt, olyan menyasszonyi ruhát választasz magadnak, amilyet csak szeretnél, kínálat is van bőven, így csak az ízléseden múlik, hogy milyen ruhában jelensz meg az oltár előtt.  El kell oszlatnunk egy félreértést: a fehér esküvői ruha egyáltalán nem rendelkezik nagy hagyománnyal...

2018. november 08., csütörtök 10:59

Van, aki forrón szereti…

extremewedding2Mindenki különleges esküvőt szeretne, de vannak olyanok is, akik kifejezetten az extra megoldásokat kedvelik. Főleg az utóbbi pár évben harapódzott el az az esküvői trend, hogy egészen extrém helyeket találnak az ifjú párok, hogy kimondják, sőt, olykor kibuborékolják a boldogító igent.

2018. november 05., hétfő 14:15

BabaMama Expo – 2018. november 16-18.

Babamama logo 170x140Milyen vitaminokat érdemes szedned a terhesség alatt? Hordozós anyuka leszel vagy babakocsis? Gondoltad volna, hogy a férfiak szervezete is drámai változáson megy át a kisbaba születése körüli időszakban? Nem lesz szükséged szakirodalomra, ha november 16-18. között te is részt veszel a BabaMama Expón. Gyere, és tedd fel minden kérdésedet egyetlen hétvége alatt!

2018. november 05., hétfő 13:59

KidExpo, 2018. november 16-18.

Kid logo 170x140Soha nem állt még sílécen, de vonzzák a hófödte lejtők? Imád síelni, és már alig bírja kivárni, hogy újra fehérbe burkolódzon a táj? Bármelyik is igaz a te csemetédre, a KidExpo idei nagy durranásának mindenképpen örülni fogtok: a közel 200 kipróbálható játékújdonság, az ingyenes tanácsadások és a karácsonyi programok mellett a gyerkőcök most egy beltéri sípályán élhetik át a siklás örömét.

1. oldal / 28