2019. január 18., péntek - Piroska

Erdeiné Visegrádi Katalin

ecc logo1Kedves Ifjú Pár! Nagyon sok szeretettel várunk Titeket a II. kerület zöld övezetében elhelyezkedő rendezvényhelyszínünkön, mely tökéletesen alkalmazkodik minden egyedi igényhez. Az életetekben fontos szerepet játszik az elegancia? Vagy a laza, sportos stílus jellemez Titeket? Esetleg mindkettő egyszerre van jelen mindennapjaitokban?

esk miskolcEsküvőt szervezni többet jelent, mint pusztán egy esemény zavartalan lebonyolításáról gondoskodni, az odaadás és az elkötelezettség tesz egy ünnepséget valódi ünneppé. Ez a neked való, káprázatos expó, ahol mindent megtalálsz a Nagy Napra. A 400 kiállító szenvedélyes menyasszonyrajongó, remek, profi társaság, szenzációs kínálattal.

2018. augusztus 22., szerda 12:32

Otthoni esküvő? Szép, szép, de vigyázz!

esk tavszCsak mert egyedi, vagy mert spórolni szeretnél, esetleg azért, mert mindenhol jó, de legjobb otthon – legen bármi az indok, az otthoni esküvőre, néhány részletet nem árt átgondolni, ha ezt választod. Egyre divatosabbak az otthon rendezett lagzik, vagy akár teljes esküvők, olyannyira, hogy az esküvőre készülő ismerőseim szinte kivétel nélkül fontolóra vették ezt a lehetőséget.

castelHa fontos a kifinomult környezet, a kisebb létszámú, zárt miliő és a nem mindennapi kiszolgálás, a Castel jelenti Önnek a tökéletes megoldást. Kastélyszállónk egy bájos csallóközi községben, Békén található, amely a szlovák fővárostól mindössze 18 kilométerre terül el. 

2018. augusztus 16., csütörtök 07:17

Támogatás jár a házasulandóknak

penz1Az elmúlt több mint 20 éve, 1996 óta nem volt olyan magas a házasságkötések száma, mint az elmúlt években, évről évre meghaladja az 50 ezret - közölte a család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár. Novák Katalin a 2018-as, Családok Évével összefüggésben kijelentette: a házasságot vállalók idén is számíthatnak adókedvezményre.

viragkotomuhelySzép dolog a szerelem, és ezt így gondolják azok is, akik az esküvők szervezéséből élnek meg. De nézhetjük úgy is: azt, hogy két ember tényleg képes lesz-e kitartani egymás mellett jóban-rosszban, alaposan letesztelheti akkor, amikor az esküvőjét szervezi. Az esküvői főszezon közepén összegyűjtöttük, milyen mélyen kell a zsebébe nyúlnia annak, aki házasodna.

2018. augusztus 03., péntek 09:46

Mároki lakodalmas, 2018. augusztus 11-12.

vofelyMinden év augusztusában kerül megrendezésre a két napos Mároki Lakodalmas, mely minden korosztály számára szórakozást és kikapcsolódást biztosít. A rendezvény egy igazi hagyományőrző lakodalom köré épül, ahol a falu két részét képviselő menyasszony és vőlegény házasságot köt.

tancA lakodalom sokféle lehet: elegáns, bohókás, tematikus, hogy csak a legnépszerűbb trendeket említsük. Ami a közös bennük: a zene és a sok tánc. Hosszú órákat kell az ifjú párnak a parketten töltenie, ráadásul illik mindenkivel ropni legalább néhány percig. Az egész lagzi hangulatát feldobhatja egy jól megválasztott és begyakorolt nyitótánc.

esk frizuraNem csak a menyasszonyok frizurájának érdemes tökéletesnek lennie, a koszorúslányok hajának legalább ugyanannyi figyelem jár. Balerina konty, fonatok, hullámos tincsek, amiket szépen fúj a szél - annyi féle változata lehet a koszorúslány hajaknak, amennyit csak el lehet képzelni.

2018. július 25., szerda 13:05

A nyár esküvői trendje: egyszálas csokrok

szalasviragHatalmas, burjánzó csokrok helyett inkább egyetlen szál virággal a kezükben lépnek az oltár elé a menyasszonyok. A korábbi szokásoknak megfelelően a menyasszonyok mindig óriási, mindenféle virágokkal megtüzdelt csokrokkal vonultak az oltárig, bár később divatba jöttek az egyszerűbb, vadvirágos kompozíciók.

1. oldal / 36