Nyomtatás

Mihalovits Manufaktúra - Soroksár

10302

A mi családi manufaktúránk egyedi, kézzel készült ékszerek, főként személyre szóló karikagyűrűk és lánykérőgyűrűk készítésére specializálódott. Ékszereink alapanyaga: arany, platina, nemesacél, damaszkacél és titán. Fő célunk az ötvös szakma és a Magyar Ötvösség régi, jogos hírnevének fenntartása, maradandó értékek létrehozása, bemutatása.

A hagyományos kézműves technikák használatával és újraélesztésével szeretnénk a méltán híres magyar ötvösök nyomdokaiba lépni.

Ékszereink kovácsolással, fűrészeléssel, keményforrasztással, reszeléssel készülnek. A régi tudást igyekszünk kiegészíteni a kor szellemének megfelelően a modern technika segítségével, ezért alkalmazunk esztergálást, CNC marást, szkennelést, fotógravírozást is.

Személyes találkozóhoz kérem egyeztessenek velünk időpontot az alábbi számok egyikén:

Helyszín: Budapest,1238. Soroksár, Láng Endre utca 45.| Web: mihalovitsmanufaktura.hu | Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. |
Tel.: Műhely: + 36 1-286-08-94; Mobil: +36 20-270-77-77

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből