Nyomtatás

Varázslatos Pandora nyakláncok és fülbevalók

202

Az ékszerek a nők számára kiemelt jelentőséggel bírnak, hiszen nagyon fontos kiegészítők, amik alapjaiban képesek megváltoztatni a megjelenésüket. Egy jól megválasztott nyaklánc, karkötő vagy éppen fülbevaló hihetetlenül fel tud dobni egy nem különösebben izgalmas szettet is, de ha rosszul választasz, ugyanilyen könnyen rontja el az összhatást. Érdemes tehát tisztában lenni néhány szabállyal, ami az ékszerek kiválasztásában segít.

Csakis minőségi ékszereket viselj!

Magától értetődőnek kellene lennie, de sajnos nem mindig az: csakis minőségi ékszereket érdemes hordani, ugyanis a legtöbb silány darabról messziről lerí, hogy az. Így pedig éppen azt a funkcióját veszti el, ami a legfontosabb feladata lenne: hogy adjon egy pluszt a megjelenésedhez.

A Pandora akció keretein belül most csodálatosan szép és jó minőségű ékszerekhez juthatsz hozzá, igencsak széles választékban. Nézd át a kínálatot, és vedd meg azokat, amik a legjobban állnak neked!

Hogyan válassz nyakláncot?

Ebben a kérdésben elsősorban a nyakad alakja és hossza mérvadó, másodsorban pedig a viselt ruháid.

  • Vastag, illetve rövid nyak: V-alakú nyakláncot hordj! Maga a lánc legyen vékony, és helyet kaphat rajta egy szép medál is. A medál súlya kissé lehúzza, így lesz a lánc V-alakú, ami optikailag nyújt kicsit a nyakunkon. Hossz tekintetében a kulcscsont alá érő fazon megfelelő, a túl rövid lánc ugyanis vaskosabbnak mutatja a nyakat.
  • Vékony nyak: nekik se áll jól minden! Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy akinek vékony a nyaka, annak minden jól áll, de ez korántsem biztos. A vékonyság is lehet egy bizonyos ponton túl már feltűnő. Ilyen esetben a rövid nyakláncok kerülhetnek előtérbe, amik optikailag szélesítik a nyakat. A hosszú, vékony láncok kerülendők, és inkább a szolidabbak között érdemes körbenézni. A Pandora nyakláncok között biztosan találsz megfelelőt!
  • Hosszú nyak: ha nem túlságosan hosszú, megnyugodhatunk: erre bármilyen nyakláncot felvehetünk, jól fog állni. Ha feltűnően hosszú a nyak, nyilván olyan megoldás kell, ami optikailag rövidíti. Az egészen rövid, akár vastagabb, színes, mintás láncok lehetnek befutók.

Hogyan válasszunk fülbevalót?

  • A fülbevalók kapcsán az alkalom, illetve a rajtunk lévő ruházat lehet mérvadó. Mutatjuk, mire kell figyelni az egyes típusok kapcsán, melyek mindegyike megtalálható a Pandora fülbevaló kínálatában is.
  • Nagy, lógós fülbevalók: ezek elég feltűnő darabok, csak úgy vonzzák a tekintetet. Éppen ezért akkor érdemes ezeket választani, ha a ruha, amihez viselni szeretnénk, viszonylag egyszerű, letisztult, nem túl mintás. A többi ékszerhez is érdemes viszonyítani: akkor válasszunk feltűnő fülbevalót, ha a többi passzol hozzá, vagy viszonylag visszafogott, ellenkező esetben inkább egy karácsonyfára fogunk hasonlítani.
  • Pici, bedugós fülbevalók: a jolly jokerek, szinte bármihez jók. A picit nagyobb, beakasztós, de még mindig nem kifejezetten nagyok, illetve a karika fazonúak is viszonylag univerzálisak, viselésükkor az a lényeg, hogy hozzánk passzoljon az adott darab, mi jól érezzük magunkat vele.

Az igazán szép összhatást akkor érhetjük el, ha a fülbevaló és a nyaklánc passzolnak: célszerű lehet ezeket szettben vásárolni, így biztosan rendben lesz az összkép.

 

I Forrás: habosbabos.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből