Nyomtatás

Glamour Beautyfesztivál, 2019. november 23-24.

801

Idén második alkalommal válthatsz jegyet a Beautymennyországba, azaz a GLAMOUR magazin által szervezett Beautyfesztiválra, ahol exkluzív környezetben – a Ludwig Múzeumban – élvezheted a szépségipar meghatározó szereplőinek kényeztetését.

Pár óra, ami csak Rólad szól! Új smink, fantasztikus hajfonatok, a legújabb illatok, bőrápolók, testápolók bemutatkozása; ajándékok, termékminták, kezelések, diagnosztika …és még sorolhatnánk a számtalan meglepetést, ami a látogatókra vár.

Ezúttal is megkerestük a legizgalmasabb témákat és a szakembereket, hogy ne az interneten kelljen keresgélned! A GLAMOUR Beautyfesztiválon választ kapsz a legfontosabb beautykérdésekre.

Azért, hogy az élmény tökéletes legyen, minden jegyvásárláshoz adunk egy több, mint 20 000 Ft értékű termékválogatást, amelyet egyedi, kizárólag a Beautyfesztiválon elérhető GLAMOUR táskába tettünk! Ajándékkal teli GLAMOUR táskát a helyszínen veheted át!

Időpont: 2019. november 23-24.
Helyszín: Ludwig Múzeum
További információk: glamour.hu

(Esemény Menedzser)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből