Nyomtatás

Ha esküvői helyszín, akkor Duna Residence!

4699

Az álomesküvő nem csupán a megfelelő helyszín kiválasztását jelenti, mint ahogyan életünk párját sem egyetlen tulajdonsága miatt szeretjük. A látszólag kicsiny, de meghatározó apróságok teszik igazán széppé és feledhetetlenné az első együtt töltött napot, mely fontos alapköve a további közös életnek. 

A Duna Residence pihenésen, kikapcsolódáson kívül kiválóan alkalmas esküvők, baráti összejövetelek megtartására. Központi épületünk emeletén található 150 fős körpanorámás konferencia teremből csodálatos panoráma nyílik a Gerecse dombjaira.

Menüajánlatainkat az esemény jellegét, illetve az Ön igényét figyelembe véve alakítjuk ki. A terem két helységből áll, melyek összenyithatóak, de igény szerint hangszigetelt fallal el is választhatóak egymástól.

A központi épületben található kitűnő éttermünk magyaros, mediterrán és holland ételkülönlegességekkel várja kedves vendégeit. Az étterem két 30-30 fő befogadására alkalmas terasszal is rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a völgyre. 

Elréhetőségeink:

Cím: Duna Residence - Apartman Park, 2897 Dunaszentmiklós, Új u. 25. | Web: www.dunaresidence.hu |

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Telefon: +36 34 591 300, +36 20 980 3010

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből