Nyomtatás

Kincsem rendezvénypark - Mesébe illő esküvő

4260

Mire másra is vágyhatnának a menyasszonyok, mint egy mesébe illő menyegzőre, amire ország-világ emlékezni fog. A neves múltú Kincsem Park épp egy ilyen pompás esemény hangulatát alapozhatja meg ősfás ligeteivel, zöldellő füves területeivel és a város zajától mentes idilli környezetével.

Ha a megfelelő helyszínt kutatja élete nagy napjára, nálunk megtalálja mindazt, amiről kislány korában álmodozott.

Könnyen megközelíthető elhelyezkedésének köszönhetően ideális helyszíne lehet egy szabadtéren zajló esküvőnek, hisz az Örs vezér terétől nem messze található kiváló parkolási lehetőségekkel.  A fák árnyékában akár 100 főt számláló násznép is kényelmesen helyet foglalhat, a gondosan elegyengetett talaj pedig remekül alkalmas bútorok, színpad, de akár nagyobb rendezvénysátor felállítására is.  Nem kell attól aggódnia, hogy a forgalom zaja megzavarja a ceremóniát, a csendes, nyugodt környezet garantálja az esküvő zavartalanságát, a hely atmoszférája pedig a romantikus légkört.

Kincsem Lovaspark | Cím: Tápiószentmárton, 2711 Sőregi út 1. | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Központi elérhetőség: +36 20 595 2058 |  Web: www.kincsemlovaspark.hu

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből