Nyomtatás

Esküvő a KoktélParádé helyszínén, a belvárosban

1927

Zártkörűen szeretnéd megünnepelni az esküvődet a családotokkal és a közeli barátaitokkal?  Béreld ki rendezvénytermünket és garantáltan jól fogtok nálunk szórakozni!  Tartsd nálunk az ünnepi vacsorát vagy rendezd itt az esküvői party-t! 

Manapság az is egyre gyakoribb, hogy nincs lehetőség az összes meghívottat  vendégül látni, Nálunk  erre is van megoldás!  Az italok és a koktélok adottak, már csak Az Ifjú Pár és a Násznép hiányzik!  

Esküvőre koktélozás

Legyen az esküvőtök bárhol az országban (vagy akár országon túl) koktélozással bárhol könnyen jó hangulat teremthető!  Rendeld meg bartendereinket, akik akár az egész lagzi alatt finomabbnál finomabb koktélokat készítenek Nektek és a Násznépnek!

Rutinos mixereink képesek rövid idő alatt kiszolgálni a Vendégeiteket, hiszen ez a nap nem szabad, hogy várakozással teljen! Így garantáltan minden kedves vendég oldott hangulatban szórakozhatja és táncolhatja végig az estét! Szükség esetén mobil pultot és poharakat is biztosítunk, hogy Nektek még kényelmesebb legyen a Nagy Nap!
 
Koktél Parádé | Cím: 1093 Budapest, Erkel u. 13/a. | Telefon: +36 30/407-35-89 |

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  | Web: www.koktelparade.hu

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből