Nyomtatás

Egy helyszín, számtalan lehetőség – A mesebeli Pálma Rendezvényház a festői Tatán várja a szerelmeseket

1922
Elegáns, természetközeli, vízparti, sokszínű, meseszép: sok jelzővel illethetnénk a tatai Pálma Rendezvényházat, de akkor kerülünk a legközelebb az igazsághoz, ha ezeket mind összegyúrjuk. Az Angolpark szívében fekvő műemléképület észrevehetetlenül lesz a nagy napotok ékköve, ráadásul a helyszín személyzete a szervezésben és a lebonyolításban is a segítségetekre lesz.

Álomhelyszínt kerestek? Akkor itt az ideje megismernetek a páratlan Pálma Rendezvényházat, ami a fővárostól egy ugrásra, Tatán helyezkedik el. A műemléki védettség alatt álló rendezvényház festői környezetben, az Európában méltán ismert Angolpark szívében található, ami Tata egyik nevezetes látnivalója.

A Pálma Rendezvényháztól mindössze 2 perc séta Magyarország legrégebben működő szállodája, a Kristály Imperial Hotel****, ami fenséges pihenést biztosít nektek és vendégeiteknek egyaránt!

A lakodalom fáradalmait a hotel nászutas superior szobájában pihenhetitek ki, ami a Pálma Rendezvényház és a Kristály Imperial Hotel**** közös ajándéka a szerelmeseknek! A Pálma Rendezvényház királyi hangulatú, légkondicionált bálterme 130 fő befogadására alkalmas. A terem eleganciáját a belmagassága és a hatalmas üvegfelületek adják, amelyek a parkra néznek.

Ha a Pálma Rendezvényházat választjátok, leveszik a vállatokról a szervezés terhét: egy felelős rendezvényszervezővel készítik el nagy napotok forgatókönyvét. A szavak helyett viszont inkább azt javasoljuk, tapasztaljátok meg személyesen a helyszín varázslatos atmoszféráját.

Teljes cikk: Egy helyszín, számtalan lehetőség – A mesebeli Pálma Rendezvényház a festői Tatán várja a szerelmeseket

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből