Nyomtatás

A Teleki-Tisza-kastély varázslatos esküvői helyszín

2460

Kis-, vagy nagylétszámú, elegáns-, vagy visszafogott esküvők megtartására is rendelkezünk alkalmas helyszínekkel. A maximális odafigyelést, a teljes körű szolgáltatást minden esetben biztosítjuk. A Teleki-Tisza-kastély és a hozzá tartozó épületek 2018-as felújítását követően a kültéri és beltéri helyszíneken esküvőink minden perce valóban tökéletes és igazán emlékezetes lehet.

Tagoltsága az egyik előnye a műemléképületnek, hiszen így mindenki biztosan megtalálja a násznép fogadására leginkább testhezálló helyet. Lehet ez a kifinomultan elegáns Bálterem, mely télikert kapcsolattal is rendelkezik, ahonnan könnyen megközelíthető a hatalmas földszinti terasz, a gyönyörű, 10 ha alapterületű ősfás park és a tóval díszített kert.

Ha inkább friss és modern hangulatú az esküvő, akkor az emeleti üvegpanorámás terem a legjobb választás, mely egy majdnem 150 m2 terasszal is rendelkezik. Számos kisebb szalon várja a kényelmesen készülődni vágyó menyasszonyt vagy vőlegényt, de ide egy pohár itallal bárki el tud vonulni, aki a nyüzsgés után egy kis nyugalomra vágyna.

A vacsora utáni lakodalomnak téglaboltozatos borozó adhat otthont, aki pedig zöld környezetben, a szabad ég alatt képzeli el az esküvőjét, annak a Kastélypark a tökéletes megoldás, amely nem utolsó sorban gyönyörű helyszínt biztosít a szertartásotok számára is.

Nagykovácsi, Budapest városközpontjától 15 km-re terül el, fővárosunktól indulva 20-25 perc alatt gépjárművel könnyedén megközelíthető.
Szükség esetén a teljes rendezvény lebonyolítását is vállaljuk: a hangosítástól a cateringen át, a fotós biztosításán keresztül a díszítés kivitelezéséig. Természetesen a saját szervezővel érkezőknek is szabad utat biztosítunk elképzeléseik megvalósítására.

(Forrás: www.eskuvoinfo.com

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből