Nyomtatás

Illés Dániel fotós

3243

Illés Dániel vagyok, örülök, hogy a megannyi esküvői fotós oldal között rám találtatok! Egy esküvő fotózása rendkívül nemes feladat, megtisztelő, ha egy pár rám bízza ezt a munkát. Az esküvői fotós kiválasztása bizalmi kérdés is egyben, s éppen ezért fontosnak tartom, hogy már az esküvőtök előtt személyesen találkozzunk.

Így lehetőségünk van egy kicsit megismernünk egymást, ti részletesen elmondhatjátok az elképzeléseiteket, én pedig megismerhetem a stílusotokat.

Úgy gondolom, egy esküvői fotós egyszerre kell, hogy passzív, illetve aktív munkát végezzen. Passzív, mert mindig a háttérben dolgozik, soha nincs útban és amennyire csak lehet észrevétlen marad, ugyanakkor mégis aktív, mert minden fontos pillanatot próbál elcsípni és gyorsan alkalmazkodik az események láncolatához.

esküvői fotós   fotozsurnaliszta esküvői fotós   esküvői fotózás


Esküvői fotók tekintetében a pillanatképeket részesítem előnyben, általuk próbálom megörökíteni egy esküvő megannyi érzelem- és hangulatvilágát. Alapvetően a fotozsurnaliszta esküvői fotózás áll hozzám a legközelebb, sokszor már a készülődéstől kezdve örökítem meg az eseményeket egészen a lakodalom végéig. A képek így elmesélik a teljes esküvő történetét, magragadva az egyes jelenetek hangulatait, és nem utolsó sorban, hogy mi mindent éltek át a Nagy nap résztvevői.

2012-től 2014-ig tagja voltam a nemzetközi Wedding Photojournalist Association (WPJA) szervezetének, mely a világ legnevesebb esküvőfotós szövetsége, tagjai kifejezetten fotozsurnaliszta esküvőfotósok. Ugyancsak tagja voltam három éven keresztül az AGWPJA-nak,mely a WPJA művészi irányzatot képviselő testvérszervezete.

Köszönöm, hogy időt szakítottatok weblapomra, remélem a munkám elnyeri tetszéseteket!

További információ:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Web: illesdaniel.hu

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből