Nyomtatás

Visualart Stúdió

3229

Életünkben általában több olyan esemény is van, amit szeretnénk örökre elraktározni az emlékezetünkben, megőrizni a szívünkben. Az esküvő is egy ilyen jelentős esemény. Nincs lehetőség az elröppent pillanatok megismétlésére. Fontosnak tartjuk, hogy a Nagy Napon egyetlen mozzanatról se maradjunk le, de ugyanakkor azt is, hogy felvételeink ne csak dokumentáljanak...

... henem egy esküvőn szívvel-lélekkel kell jelen lenni, még akkor is, ha előtte talán semmi kapcsolatunk nem volt az Ifjú Párral. Házasként mi is át tudjuk érezni azt, hogy két ember életében mit jelent ez a nap. Ennek köszönhetően tudunk a szakértelem mellett, olyan érzelemmel is dolgozni, hogy a végeredmény túlmutasson az eddig megszokott esküvői filmeken.

A Nagy Napról készült hosszabb, szerkesztett, vágott film mellett mindig igyekszünk az Ifjú Pár közös életének nyitányát úgy összefoglalni egy rövid emlék klip formájában, hogy az magába hordozza akár százszori visszanézésre is, azt a szikrát, ami miatt a szerelmesek egymás mellett döntöttek.

További információ: http://www.visualartstudio.hu

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből