Nyomtatás

Beloved Wedding

1310

Természetes fény és őszinte érzelmek. Ezek a legfontosabb stíluselemek számunkra. A Beloved képekről sugárzik az öröm. Pozőrködés helyett valódi pillanatokat őrzünk meg Nektek. Pár hónap alatt kifutó divatok helyett egy letisztult, minél magasabb fokú elegancia jegyében alkotunk. Ettől lesznek időtállóak a képeink és filmjeink évtizedekkel ezután is.

A Beloved-tól nem ezernyi kiragadott pillanatot kaptok, amiből Nektek kell kiválogatni a lényeget. Kontextusba helyezzük a főbb történéseket, képekbe zárjuk az esküvő varázsát. Elmeséljük az egybekelésetek történetét: a reggeli izgatott készülődéstől az esti felszabadult ünneplésig. Így újra és újra átélhetővé válik az esküvő – az örömkönnyek garantálva. A képeket végignézve az unokák is úgy érezhetik majd, hogy Veletek élték végig az eseményeket.

A filmjeinkben is kerüljük a céges imázsvideók rideg világát. Rengeteg érzelem és némi humor segítségével készülnek a mozgóképeink. Őszintén. Rólatok.

beloved

Inspiráció

Inspirálnak bennünket az új generációs (esküvő)fotósok, akik felismerték, hogy a filmes technika nem a múlt, hanem a jelen és a jövő. Hálásak vagyunk az olyan fiatalos, igényes párokért, akik szintén leszámoltak a régi sablonokkal és van szemük a valódi esztétikához.

Web: www.beloved.hu | Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Telefon: +36 30 56 29 650

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből