Nyomtatás

Esküvő Máltán: a tökéletes megoldás!

4764

Málta, a Földközi tenger gyöngyszeme egy egzotikus, pici sziget, ahol a történelem és a romantika találkozik. Luxusszállodák, homokos vagy sziklás strandok, romantikusan és elegánsan berendezett tengerparti éttermek, ókori városok várják a házasodni vágyókat.

Máltáról mindenkinek a világhírű emlékhelyek, a Johannita lovagrend szimbólumai, és a kristálytiszta tenger jut eszébe. Legyél Te is a történelem részese, házasodjál a világhírű emlékek közvetlen közelében, egy gyönyörű kastélyban, vagy egy romantikus étterem vagy szálloda teraszán, a tengerrel a háttérben!

Az esküvő után a wellness-szállodákban a pihenés, kényeztetés vár Benneteket, valamint magyar idegenvezetéses fakultatív programok, akár Szicília meglátogatása egy nap alatt, vagy búvárkodás Máltán.

Stratégiailag fontos elhelyezkedése miatt a történelem több hódítója is átvonult a szigeten, s hagyott itt máig is fellelhető emlékeket maga után. A Máltára látogatók egyedülálló élményben részesülnek, a sziget olyan mint egy hatalmas szabadtéri múzeum, számos katedrális, erődítmény emlékeztet a Szt. János rendi lovagok korára, akik a sziget mai arculatát alakították ki. A nevükhöz fűződik a sziget mai fővárosának, Vallettának és a Nagykikötő másik oldalán lévő Három Város néven ismert településeknek a megépítése.

A sportolást kedvelőknek is bőven akad itt választási lehetőség: golf, tenisz, lovaglás, kalandsportok, vitorlázás, szörfözés, búvárkodás. A gasztronómia kedvelői sem fognak csalódni, Málta vendéglői a hazai konyhát a legjobb nemzetközi ételekkel ötvözik.

Máltán mindenütt rendezvényekkel lehet találkozni, tűzijátékokkal, regattákkal, történelmi és színházi előadásokkal és koncertekkel gazdagított falusi ünnepekkel. A közkedvelt nyaralóhelyek, Sliema, St. Julian, Paceville és Buggiba utcái kávézóikkal, vendéglőikkel és éjszakai szórakozóhelyeikkel egész évben gondoskodnak megfelelő hangulatról a Máltára látogatóknak. Bárhol is tartózkodtok tehát a szigeten, máltai nyaralásotokat olyan nyugalmassá, vagy éppen olyan aktívvá tehetitek, amilyenné csak szeretnétek

További információ >>

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből