Nyomtatás

Királyi esküvő, avagy esküvőm a kastélyban

3017

Hol is lehetne meghittebb, színvonalasabb, tündérmesébe illőbb egy esküvő, mint egy romantikus kastélyszállóban.Egy esküvő megszervezése mindig nagyon körültekintő figyelmet és türelmet igényel. Élete legemlékezetesebb napját igazán felejthetetlenné teheti a jegyespár, ha esküvőjét Kastélyszállodában tartja.

Hiszen a személyzet a legapróbb részletek kidolgozásában is a jegyesek rendelkezésére áll. A legtöbb helyszínen ugyanis, a vendégeknek a jeles napon csupán annyi dolga van, hogy boldogok és szépek legyenek szeretteik körében.

A kastélyszállók szolgáltatásai mellett a zene, a teljes dekoráció, a sütemények és menyasszonyi torta, kívánság esetén a tűzijáték megrendelésében is készséggel segítenek. A gyönyörű falfestményekkel díszített Vadásztermek, az étterem, egy magyaros hangulatú pinceborozó mind-mind ideális helyszín lehetnek a családi eseménynek. A kastélyokba természetesen kérés esetén lehetőség van anyakönyvezetőt valamint lelkészt hívni. Természetes, hogy minden menyasszonynak és vőlegénynek mások az igényei. Vannak, akik családias és meghitt hangulatra vágynak, sokan pedig inkább a pazar, nagy létszámú esküvőket szeretik.

A Kastélyszállodák minden kéréshez igazodnak. Annak sincsen akadálya, ha valaki romantikus esküvőt szeretne a hatalmas angolparkban, háttérként egy reneszánsz kastéllyal. Akik a nyári időszakra tervezik a házasságkötést, azoknak szívesen ajánljuk a Héderváry kastélyt, akár parkjára néző nagy méretű, kb. 100 fő befogadására képes teraszával, akár hatalmas parkjával, egyedi programokkal együtt.

Képgaléria >>

(Forrás: Kiskegyed.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből