Nyomtatás

Varga-Kovács Tímea okleveles esküvőszervező

3348

Szeretni és szeretve lenni az egyik legboldogabb dolog a világon. Ennek méltó megünneplése az, amire Te is készülsz. A nehezén már túl vagy, megtaláltad életed párját, aki nemrégiben megkérte a kezed, és most az esküvőtökre készültök.  Ha úgy érzed, a fenti Hemingway idézet a szívedhez szól, könnyű lesz elmagyaráznom...

... miért érdemes esküvőszervező segítségét igénybe venni. A Neked legjobban megfelelő esküvőszervezőt is meg kell találni. Ő az, akiben nyugodtan megbízhatsz, akinek kedves mosolya láttán a Nagy Napon tudod, hogy nincs miért izgulnod, és puszta jelenléte elég ahhoz, hogy önfeledt és vidám legyél, és csak azzal foglalkozz, ami a Te dolgod - vagyis újdonsült férjeddel és a családoddal, barátaiddal.

Jól hangzik, ugye?

Nem állítom, hogy én vagyok az a személy, aki Számodra a fentieket jelenti. Az esküvőszervező - megrendelő kapcsolat mindig bizalmon és szimpátián alapul. Azt azonban megígérhetem, hogy én minden tőlem telhetőt megteszek, hogy érdemes legyek a bizalmadra...

Ha tudni szeretnéd, miben lehetek a segítségedre, gyere, és ismerkedj meg velem a honlapon található információkon - majd egy személyes beszélgetésen keresztül.

Varga-Kovács Tímea okleveles esküvőszervező
Web: www.amieskuvonk.com
Tel.: +36 30 / 278 97 95
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(Esküvő Világ)

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből