Nyomtatás

Holywell Esküvőszervezés

1455

Az esküvő olyan alkalom, amire évek, évtizedek múltán is szívesen emlékezünk vissza és örömmel mesélünk róla gyermekeinknek, unokáinknak. Az esküvői fotók, videók időről időre előkerülnek és rokoni, baráti látogatások alkalmával sokszor felelevenítődnek az esküvőn történtek.

Ahhoz, hogy az esküvőtök emlékezetes és örömteli legyen számotokra és a meghívott vendégeitek számára, nagyon sok munkát kell fordítani a szervezésre.

Aki nem gyakorlott a szervezésben, annak egy esküvőt megszervezni nem egyszerű feladat, hiszen rengeteg szolgáltatóval kell egyeztetni, ajánlatokat bekérni, azokat összehasonlítani, döntéseket hozni, figyelni minden apró részletre, hogy a kitűzött napra minden készen álljon.
Esküvőszervezővel dolgozni nem luxus, ez egy józan döntés, annak érdekében, hogy a megálmodott esküvőtök a lehető legtökéletesebben valósulhasson meg.

Az általam szervezett esküvőkért nem kérek szervezési díjat, hiszen a szolgáltatóktól kapom a jutalékaimat, így nem kell azon aggódnotok, hogy mennyivel fogja az esküvőtöket megdrágítani a szolgáltatásom..

Hatalmas felelősség és  nagyon megtisztelő is, ha egy fiatal pár felkér életük egyik legfontosabb napjának a megszervezésére.  Ügynökségem küldetése, hogy a jegyespárokat átsegítse a szervezés útvesztőjén és az esküvőszervezés terheit átvállaljam a jegyespártól.

Munkatársaim és szolgáltató partnereink szakmai tudása, több évtizedes tapasztalata a garancia arra, hogy az általunk szervezett esküvők a lehető legtökéletesebben, első osztályú minőségben bonyolódjanak le a megbízó igénye szerint.

Kreatív dekoratőr csapattal, profi cateringes cégekkel, nagy tapasztalatú fotósokkal és videósokkal dolgozunk együtt.

Az esküvő fontos eleme a vacsora, a megfelelő étel és italsor összeállítása az egyik fontos része a szervezésnek. Catering ajánlatunk olyan széles étel és italválasztékot tartalmaz, amely képes kielégíteni a legmagasabb igényeket is. Első osztályú, kiváló minőségű alapanyagokat és a legkorszerűbb konyhatechnológiát alkalmazzák Cateringes cégeink, így biztosak lehettek benne, hogy a közösen kitalált ital és étel menüsor elvarázsolja majd a titeket ünneplő rokonaitokat és barátaitokat.

A násznép szórakoztatására minden zenei izlésre tudunk zenekart és DJ-t ajánlani, illetve tapasztalt vőfélyek, ceremóniamesterek állnak rendelkezésre annak érdekébe, hogy a násznép kellemesen szórakozzon és esküvőtök a legtökéletesebb bonyolódjon le. Az összes velünk dolgozó szolgáltató azon dolgozik, hogy a Ti Nagy Napotok olyan legyen, amilyennek megálmodtátok.

Munkatársaimmal komplex esküvőszervezést is vállalunk. A leány és legénybúcsú megszervezésétől kezdve, az esküvői szertartáson és esküvői vacsorán át, egészen a nászút megszervezéséig mindenben a segítségetekre lehetünk.

Kezdjük el a közös álmodozást, tervezzük meg együtt a csodás Nagy Napotokat, és a mi dolgunk, hogy azokat az álmokat valóra váltsuk!

További infrormáció:

Holywell Esküvőszervezés
Szentkuti Ágnes Barbara
Telefonszám: +36-30-436-4455
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből