Nyomtatás

Amaryllis Esküvőszervező iroda

2807

Elegáns, nagyszabású esküvőt tervezel, vagy inkább kisebb, meghittebb menyegzőre vágysz?  Gyere el Hozzánk és valóra váltjuk a megálmodott Nagy Napot, megvalósítjuk elképzelésed!  Szakképzett, segítőkész személyzet, két csodás helyszín, számtalan lehetőség. Mindez Szekszárd szívében!

A Babits Mihály Kulturális Központban több elegáns terem is biztosítja a helyszínt különböző rendezvények, családi események lebonyolításához, így a lehetőségek száma szinte végtelen! Mindkét helyszínünk tökéletes otthont nyújt a kisebb és nagyobb rendezvényeknek, legyen szó ballagásról, konferenciáról, eljegyzésről, esküvőről, stb.

Két legnagyobb termünk – a Márványterem és a Nagy Rendezvény terem – 1,5 éve teljes felújításon esett át, ezért a megújult Művelődési Házban gyönyörű, kulturált környezetben tudjuk biztosítani a stílusos, meghitt és elegáns hangulatot. Valósítsd meg álmaid menyegzőjét!

Igény esetén a teljes rendezvény lebonyolítását is vállaljuk: nagy tapasztalattal bíró szakképzett személyzetünk segítségével levesszük a terhet a válladról, amely a szervezéssel, a felszolgálással, a menüvel és a dekorációval kapcsolatos. Sőt, komoly technikai hátteret is biztosítunk, így vetítésre, hangosításra, színházi események lebonyolítására is van lehetőség!

A szekszárdi esküvők egyik legkedveltebb helyszíne a Művészetek Háza mindössze 30 méterre található a Kulturális Központtól. Vele szemben terül el a gyönyörű Prométheusz Park, ahol rendkívül kellemes környezetben, zöld övezetben, szabad téri esküvőre is van lehetőség, és ne feledjük, hogy a csodaszép park tökéletes hátteret biztosít a fotózáshoz is! Ha egyházi esküvőt tervezel, akkor sem kell aggódnod a távolság miatt, hiszen a templom a helyszín szomszédságában van, mindössze 350 méterre található a Kulturális Központtól. Ez a meghitt, természetközeli helyszín nem csupán a vendégfogadásnak, vacsorának és esti mulatságnak adhat otthont, hanem a polgári szertartásnak is.

A fix helyszínek mellett, vállaljuk a kitelepülést is rendezvényekre, esküvőkre. Cégünket a pontosság, rugalmasság, precizitás, magas színvonalú munka jellemzi, nem ismerünk lehetetlent, bármire találunk megoldást!
Esküvő és Rendezvényszervező Irodánkban a 7100 Szekszárd, Augusz Imre u. 9-11. alatt személyesen fogadjuk a kedves érdeklődőket!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, hívj minket bátran vagy keress meg minket személyesen.  Kérésedre igényeiteknek megfelelő ajánlatot készítünk!


Amaryllis Esküvő és Rendezvényszervező Iroda – Komplett rendezvény és esküvő lebonyolítás az elejétől a végéig
Elérhetőség:
30/929-0740
Web: http://eskuvoesrendezveny.hu

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből