Nyomtatás

Mészáros Barbara esküvőszervező és tanácsadó

1924

Először is gratulálunk a lánykéréshez! Az esküvő megtervezése és szervezése elengedhetetlen ahhoz, hogy a nagy napon ne legyen káosz és zűrzavar. Egy esküvőn rengeteg szolgáltató dolgozik és fontos, hogy mindenki pontosan tudja mikor, mit kell csinálnia.

Nem szégyen az, ha a mai rohanó világban egy párnak nincs ideje vagy megfelelő tudása ahhoz, hogy megszervezze az esküvőt, mivel egy jó esküvőszervezőnek is sokszor komoly kihívást jelent megtalálni a legjobb szolgáltatókat a pénztárcához igazodva. Mi történik az esküvőszervezés és lebonyolítás során?

Mindenek előtt, kelleni fog egy személyes találkozó (max 90 perc), amit az irodámban szoktunk megtartani vagy Skypeon, ha külföldön éltek és a személyes találkozó nehezen jönne össze. Ezen a találkozón megbeszéljük, hogy mik az elvárásaitok, megismerjük egymást és miután megtudtam az igényeiteket mint esküvőszervező, készítünk egy egyedi ajánlatot, vagy választhattok a fix csomagajánlataim közül.

A második lépés a szerződés megkötése. Lényegében ez az írásos formája a megbízásnak, ezután már kezdődhez is a munka és a szolgáltatók felkutatása. Mindenkinek más igénye van, így mindenképp olyan szolgáltatókat kell keresni akik elérhetőek a tervezett dátumra, valamint anyagiakban is megfelelnek és nem utolsó sorban minőségi színvonalon képesek szolgáltatni.

Esküvőszervezés közben szükség lesz a választott helyszín közös bejárására, ahol megbeszéljük az utolsó simításokat, átnézzük mi, mikor és hol fog történni és még csiszolunk rajta, hogyha szükséges, illetve folyamatosan egyeztetünk.

Ha mindent véglegesítettünk elkészítjük a végleges forgatókönyvet vagy menetrendet, amit szétküldünk a szolgáltatók között.
A csapatom és én az esküvő hetén már folyamatos kapcsolatban állunk majd a szolgáltatókkal és egyeztetjük, hogy az előkészületek során és a nagy napon minden rendben menjen.

Mikor érdemes elkezdeni ?

Ez nyilván függ az esküvő milyenségétől, de a javasolt a tervezett időpont előtt legalább 6 hónappal elkezdeni, de az sem irreális, ha valaki 1-1,5 évet szán erre. Tudni kell, minél több időnk van annál jobb megoldásokat tudunk kitalálni és ne felejtsük el, hogy a jó szolgáltatók akár évekre előre is le lehetnek foglalva, csakúgy mint a helyszínek, így rájuk is minél hamarabb le kell csapni, ha ez szempont.

Esküvő lebonyolítása

A nagy napon reggeltől már a helyszínen vagyunk a szolgáltatókkal, hogy mindeki időben előkészülhessen a ceremóniára és a vacsorára. Sokszor előfordul, hogy nagyobb esküvőknél már az előző napon is elkezdődik az előkészület.

Esküvőszervezés díjai

Ha több esküvőszervező oldalát is felkeresed, láthatod, hogy sok helyen azt mondják: "Nálunk az esküvőszervezés ingyenes, mert a szolgáltatókon van a nyereség", vagy "Nálunk a szervezés a teljes költségvetés 10-20%-a, amit a pár fizet majd". Egy esküvő költségvetése nagyon könnyen eléri a 2 millió forintot és van, hogy 10-15 millió forintnál sem áll meg. Mi úgy valljuk, hogy a tervezhetőség és a korrektség miatt, a legjobb fix áras szolgáltatás. A csomagajánlatokat is úgy dolgoztuk ki, hogy a különböző igényeknek és pénztárcáknak is meg tudjunk felelni, valamint biztosíthassuk a szolgáltatásunk magas színvonalát. Az árakról és csomagokról ide kattintva tudsz tájékozódni: ÁRAK

Mi az első lépés?

Szeretnétek ha a ti esküvőtök is profin meg lenne szervezve? Vegyétek fel velem a kapcsolatot és egy kötelezettségmentes találkozó keretein belül beszéljük meg az elképzeléseiteket és lehetőségeiteket.

 

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Telefon: +36 70 323 5317

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: meszarosbarbara.hu

 
Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből