Nyomtatás

Angel Limo

3471

Célunk, hogy elegáns utazási lehetőséget biztosítsunk vendégeinknek (Budapesten és azon kívül is), valamint exkluzív szórakozási lehetőséget biztosítsunk az indulási és az érkezési pont közötti utazás során. Limuzin bérlés és party busz bérlés árainkkal és minőségünkkel a hasonló területen mozgó többi vállalkozás közül kiemelkedve a legkedvezőbb feltételeket kínáljuk vendégeinknek.

Áraink bruttó árak, rejtett költségek nincsenek. Elsősorban Budapest és annak 50-100 kilométeres körzetében, leánybúcsúra, legénybúcsúra, születésnapra, esküvőre vagy csak úgy, amikor excluzív megjelenésre vagy szórakozva utazásra van szükség.Sofőrjeink magyarul és angolul beszélnek és legfőbb kötelességük, hogy a vendégek igényeinek megfeleljenek.   

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen minket a megadott elérhetőségek valamelyikén.

 Szolgáltatásaink:

Reméljük a közeljövőben Önt is a vendégeink között üdvözölhetjük!

Kapcsolat és ajánlatkérés:

Tel.: +36 30 222 4403 | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Web: www.angellimo.hu | Címünk: 1051 Budapest, Hercegprímás u. 2.

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből