Nyomtatás

VIP Limuzin

1907

Cégünk több éves tapasztalattal bír limuzin bérlés területén. Legyen szó szalagavatóról, esküvői limuzinról, születésnapi köszöntésről, leánykérésről, házassági évfordulóról, vagy akár csak egy szimpla limuzin bérlésről egy reptéri transzfer erejéig a nap bármely szakában. Mi mindenre tudunk tenni egy kedvező ár értékű ajánlatot. Nem hiszi? Kérjen egyedi ajánlatot!

Visszatérő ügyfeleinknek extra kedvezményt biztosítunk a limuzin bérlés óradíjaiból! Flottánk az elegáns megjelenésű Lincoln Town Car típusú autókra fókuszál, mert megjelenésében és egyedi kényelmével több amerikai elnököt is kiszolgált már. A 8,6 méter hosszúságú limuzinunk klímával, mini bárral és megannyi extrával van felszerelve a legelegánsabb kivitelben. Sofőrjeink több nyelven beszélő hivatásos szakemberek, akik megtesznek mindent az Önök biztonsága, és kényelme érdekében, hogy az utazást csak élvezni kelljen!

Elérhetőségeink

Szabó Zsolt, Tel.: +36-20/775-6068| Hajdú Ábel, Tel.: +36-30/438-6754 | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Web: www.viplimuzin.hu

(Esküvő Világ)

 
Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből