Nyomtatás

Molnár László zenész és retro DJ

2572

DJ-t kerestek esküvőre, születésnapra,  bármilyen magáneseményre, vagy céges rendezvényre? Személyemben megtaláltátok a megfelelő embert, aki a legmagasabb igényeknek is megfelelő hang-, és fénytechnikával rendelkezik, és mindent megtesz a jó hangulatért, és  sikerért!

Zenei szolgáltatások: Esküvők, bálok, születésnapok, szilveszteri, és karácsonyi partik, DJ, vagy élőzenével kombinált komplett lebonyolítása.

Hangosítási feladatok: Mindenféle beltéri, és szabadtéri rendezvényeken magas minőségű, nagyteljesítményű JBL, és Yamaha hangtechnika biztosítása, akár külsős szolgáltatóként is. Esküvők esetén helyszíni anyakönyvi szertartás hangosítása is!

Műsorvezetés: Közepes, és kisebb esküvők esetén nagy rutinnal vállalom az események laza, vidám , felkonferálását ceremóniamesteri stílusban, egy közösen megtervezett forgatókönyv alapján.

További információ:

Molnár László  | Telefon: 30 972 1826 | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(Esküvő Világ) 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből