Nyomtatás

Everstand Zenekar

2139

Az Everstand együttes vállalja céges rendezvények, partik, esküvők zeneszolgáltatását. Jó -és pontos megjelenés, széles magyar és nemzetközi repertoár, kiváló hangtechnika. A megrendelő igényei szerint tudjuk alakítani a zenekar létszámát (szóló, duó, trió…stb). Vállaljuk éttermekben, szállodákban halk jazz-standard-ek, evergreen-ek interpretálását. Repertoár: a halk háttérzenétől a tánczenéig! Az együttes számlaképes!

Repertoárunkba tartoznak: örökzöld hazai, nemzetközi slágerek (Ballroom, Rock and roll, twist, Oldis, Pop), valamint a hagyományos műfajnak tekinthető ( Waltzer, Polka ) számok. Nem hiányzik zenei összeállításainkból az esküvőkön már megszokott magyaros (csárdás) és cigánymuzsika sem.

 Elérhetőségeink:

Mobil: +36-20-9580343 |  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Web: everstand.webnode.hu

(Essküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből