Nyomtatás

Esküvői gyermekanimáció - Gyerekekkel az esküvőn? Naná!

2164

Mindig nehéz megszervezni, hogy a házasulandók, a család és a barátok is elégedettek legyenek az esküvőn. El nem hanyagolható szempont, hogy a vendégsereg jól érezze magát szerettei esküvőjén, ezt azonban képes megnehezíteni egy-két eleven poronty.

Esküvői gyereksarok szolgáltatásunk célja levenni a terhet az ifjú pár és a gyermekkel érkező vendégek válláról. Programjaink ideje alatt a kisgyermekes szülők garantáltan fellélegeznek majd! Szakképzett animátori csapat biztosítja a minőségi szórakoztatást a gyermekek számára a nagy napon.

A gyerekek részére szóló programokat az esküvői forgatókönyvhöz igazítjuk, így garantáljuk a gördülékenységet és a szervezettséget az esküvőn.

Programjaink tökéletesen igazodnak a 3-10 éves korú gyermekek érdeklődési köréhez. A játék forgatagában az egymásnak idegen gyermekek megismerkednek egymással, a foglalkozások ideje alatt közelebb kerülnek egymáshoz.

További információ: www.animacik.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből