Nyomtatás

Bonus Party Service Kft.

3231

Cégünk kitelepülő vendéglátással foglalkozó rendezvény- és élményszervező, mely éves szinten 45 000 fő kiszolgálását valósítja meg. Ars poetikánk az ezerarcúság, variálhatóság, stílusteremtés a rendezvények területén, akár terítékarculatban, büfédesignban és a gasztronómiában is.

Saját termelőkonyhánk és eszközparkunk 4000 fő kiszolgálására alkalmasNagyobb létszám esetén vendéglátós partnereink között, szerepel a Legfelsőbb Bíróság, Önkormányzat és Területfejlesztési Minisztérium vagy akár a Parlament vendéglátása, így velük karöltve készülünk fel az akár 15 000 fős eseményekre.

Gasztronómiai hitvallásunk a trendkövetés, így sztárchefek, sztárreceptjeinek bevonásával készülnek különleges ételeink. A piacon a terítékek tekintetében a legszínesebb a palettánk, büféasztal variációink a klasszikus stílustól az eklektikuson át akár minimál jegyében is kialakíthatók.

Specialitásunknak tekintjük a sokszínűség jegyében a helyszíneink kínálatát, a teljesség igénye nélkül, akár koncepciófüggően. Helyszíneink között szerepelnek gyárépületek, filmstúdiók, rendezvénytermek és szabadtéri területeken át paloták, kastélyok, vagy akár múzeumok.


További információ:

Vigh Anita
Ügyfélkapcsolati Igazgató
Bonus Party Service Kft.
Tel: 788 1553, 06 30 348 1260 Fax: 782 92 66
Mobil: 06 30 231 59 14
Web: www.bonusparty.hu

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből