Nyomtatás

Hogyan állítsd össze az esküvői italcsomagot?

2119

Az esküvőnkön igyekszünk mindent kifogástalanul megválasztani. Az ételsor kiválasztása után a következő fejtörést az italcsomag összeállítása okozhatja. Fontos kritérium a létszám, hiszen ez alapján tudunk kalkulálni a mennyiségekkel.

De hogyan tegyünk kedvére minden vendégünknek, elkerülve az esetleges rossz tapasztalatokat?

Az első és legfontosabb szempont, hogy az italcsomagban alkoholmentes és alkoholos italokat is kínáljunk, hiszen ki kell szolgálnunk a násznépet a legkisebbektől a legnagyobbakig. Az alkoholmentes italok közül a legfontosabbak a víz, üdítők, kávé, esetleg limonádé

.Az alkoholos italok palettáján szerepeljen csapolt sör és 3 fajta bor, természetesen hűtve. Nyáron szívesen iszunk roset és fehér fröccsöket is. Ezt általában 8-9 órás intervallumban korlátlan fogyasztással kínálják fejenként.

Ezen felül biztosítanunk kell a röviditalokat, melyeket 0,5 l/fővel érdemes számolni. Van, aki többet iszik meg, van, aki semmit. Fontos, hogy 3-4 választéknál ne kínáljunk többet, hisz az össze-vissza elfogyasztott alkohol komoly problémákat okozhat, és vendégeink könnyen áteshetnek a ló túloldalára. Minél nagyobb a választék, annál jobban keverik a jó kedélyű mulatozók.

A cikk folytatása itt olvasható

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből