Nyomtatás

Manna Catering

1327

A Manna Catering különlegessé és emlékezetessé varázsolja esküvőjét bármilyen helyszínen. Éttermünk felkészültsége lehetővé teszi, hogy a párok egyedi igényei szerint alakítsuk át, illetve rendezzük be az adott helyszínt. Éttermünk mindennel rendelkezik mely a rendezvény sikeréhez kell, cégünk szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek a catering szolgáltatások területén...

...így nyújtva exkluzív vendéglátást az esküvős párok teljes körű megvalósításával. Cégünk napról-napra, minden alkalommal kiemelkedőt alkot a tematikus ételsorok elkészítésében modern konyhatechnológiákkal és kiváló alapanyagokkal. A gasztronómia minőségi megjelenését éttermünk Manna stílusban elérhető áron nyújtja, hogy felejthetetlen élménnyé varázsolja a nagy napot.

Amennyiben az esküvőt a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban megbújó éttermünkben szeretné megrendezni, úgy cégünk erre is lehetőséget nyújt.

További információ >>

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből