Nyomtatás

Center Fitness mozgásstúdió

2485

Az Árpád híd pesti hídfőjénél, a Center Point irodaházban nyitotta meg kapuit 2007-ben a Center Fitness és Mozgásstúdió, így az irodaházban ülőmunkát végző dolgozók közvetlen környezetükben sportolhatnak, ezzel is megtakarítva az utazásra szánt időt. Fitness klubunk közel 500 négyzetméteren kínálja szolgáltatásait.

Az otthonos, udvarias, környezetben és felkészült szakmai vezetéssel, legmodernebb felszereltséggel ellátva várjuk a mozogni vágyókat!

Termünk az Amerikából származó úgynevezett Worksite Wellness koncepciót követi. A Worksite Wellness és a Life Fitness szorosan összefüggenek, mindkettő Amerikából átvett edzési program és metódus, kifejezetten irodaházakra és dolgozóik számára kialakított, helyben – épületen belül – megoldott mozgáslehetőség, illetve annak elérhetősége.

A mozgás mint életérzés = Life Fitness.

A terem felszereltsége nagyban támogatja a csoportos edzéseket, ezáltal a munkahelyi kollektívák csapatépítésének lehetőségét. A csoportos foglalkozásokon túl a Circuit Training eszközparkja is egyszerre 12-14 ember hatékony és közös edzését teszi lehetővé.

A kondicionáló terem kialakításában is arra törekedtünk, hogy akik nem szeretik a tömeget, illetve családias, meghitt környezetre vágynak, azok is merjenek átlépni az edzőterem küszöbén. A nálunk található gépek, eszközök, súlyok, elsősorban ezen célcsoport igényei szerint lettek kialakítva.

Az aerobik teremben kiemelt hangsúlyt fektettünk a női tornákra, szinte minden korosztály számára kínálunk programokat, mozgáslehetőségeket.

Stresszel teli, rohanó világunkban mindannyiunk számára egyre fontosabbá válik egészségünk megőrzése, a betegségek megelőzése, a munkával töltött idő és a pihenés egyensúlyának megteremtése, kevés szabadidőnk hasznos eltöltése. Így célunk, hogy azokkal is megkedveltessük a mindennapi mozgást, akiknek ez korábban nem volt fontos, és felüdülést nyújtsunk egy stresszes, fáradt nap után.

Helyszín: 1139 Budapest, Váci út 81. | Web: www.center-fitness.hu | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Tel.: +36-1/239-1129, +36-30/292-4716

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből