Nyomtatás

Esküvői ajánlat vőlegényeknek

1088

A férfi ápoltság, stílusos, jó megjelenés mindig is fontos csáberőt jelentett. Manapság a férfiak körében is egyre elfogadottabb a szépségszalonok látogatása, akár haj-, arc-, testápolásról legyen szó. Felismerve ezt a folyamatot, a szépségipar kimondottan a férfiak bőrét, hormonműködését figyelembevevő speciális haj- és bőrápoló termékeket, kezeléseket kínál.

A mi szalonunk is válaszol a kor igényére, mind az olasz DAVINES naturo-fodrász termékcsalád, mind a francia PHYT’S biokozmetikai család kikísérletezett, kimondottan férfiaknak szóló termékeivel, kezeléseivel.

A Nagy Napon a másik főszereplő a Vőlegényed.

Legyen más, legyen különleges, legyen ünnepélyes, térjen el a mindennapos kinézettől. Ez nem csak a menyasszony, de a vőlegények esetében is jelentkező igény... legyen stílusos, ápolt.

Egy divatos frizura, egy stílusos öltöny, az ápolt bőr örök emlék marad a fotókon, filmeken.

Esküvő előtt kb. 1 hónappal érdemes megkeresni minket, hogy előzetesen konzultáljunk vőlegényed hajáról, arcápolásáról.

...és bizony bármi meglepő:  a sminkjéről! Nincs ijedelemre ok, ez a bőrhibákat, egyenlőtlenségeket eltüntető laza alapozás. Így lesz tökéletes az összhatás!

Hidd el, ez is nagyon sokat hozzátesz leendő férjed megjelenéséhez.

Csomag tartalma:

  • Frizura-vágás a fodrásszal történő stílus-egyeztetés alapján;
  • Ajándék fejmasszázs hajmosás után az olasz DAVINES natur-fodrász termékcsalád frissítő, élénkítő hajszeszével;
  • PHYT'S francia biokozmetikai család kimondottan férfiak részére kifejlesztett Soin Éclat Immediát tisztító, oxigenizáló férfiaknak szóló kezelés;
  • Az esküvő napján: hajmosás-szárítás, profi sminkesünk eltünteti a nemkívánt bőrhibákat, vagyis férfi-smink

Beauty Carnival szépségszalon

Helyszín: 1025 Budapest, Szépvölgyi út 52. (Pannon Irodaház földszint) | Web: beautycarnival.hu | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. |
Tel.: (06) 1 / 886-9212, (+36) 30 / 833-4651

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből