Nyomtatás

Minikozmetika a retikülbe

814

Szeretné meglepni kedvesét valami olyan ajándékkal, ami még szebbé teszi? Ezúttal hagyja a rúzsok, fehérneműk és egyéb női praktikák kiválasztásának privilégiumát a párjára! Helyette adjon ajándékba egy olyan készüléket, amellyel akár naponta élvezheti a kozmetikai kezeléseket otthonában, sőt akár egy retikülbe is elfér, ha utazáskor magával vinné.

A Braun Arcepilátor és Arctisztító kiváló kombinációja a szépségápolás 2 területének (arcepilálás és -tisztítás), amellyel biztosan örömöt szerezhet kedvesének. A precíz, keskeny epilálófejet a legfinomabb szőrszálak eltávolításához tervezték – a szemöldökigazításhoz sem kell többé beugrani soron kívül a kozmetikushoz!

A készülék rendkívül gyors, másodpercenként 200 kézmozdulatnak megfelelő finom mozgást végez, arctisztító része 6x hatékonyabb a kézi módszereknél. Remek segítség a napi sminkeltávolításhoz, a bőrhámlasztáshoz és - radírozáshoz.

Részletek  >>

További ötletek Valentin napra:

Szeretné részletesen megismerni a Philips SmartPro Active Robotporszívót?
Termékajánlatért és részletekért kattintson ide!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből