Nyomtatás

19 hasznos tanács a nagy nap előtti estére

1017

Minden menyasszony számára izgalmas és ugyanakkor kissé stresszes az esküvőre való készülődési folyamat, amely a nagy nap előtti estével zárul. Fontos, hogy bizonyos dolgokra időt szakítsunk, lazítsunk és ugyan akkor kézben tartsunk mindent, hogy másnap már csak az legyen a dolgunk, hogy élvezzük életünk egyik legszebb napjátA Brides magazin összegyűjtött 21 apró trükköt, hogy kiegyensúlyozott menyasszony lehess. Íme néhány tipp, mit tegyél azon a bizonyos esküvő előtti utolsó estén!

1. Egészséges étkezés

Fontos, hogy az esküvőd előtti este már ne terheld meg a gyomrod nehéz ételekkel, amik esetleg másnap rosszullétet eredményezhetnek. Inkább maradj a natúr ételeknél, egyél gyümölcsöt, zöldségeket esetleg valami joghurtos mártogatóval. Ez könnyű, így előkészítheti a terepet a másnapi lakomára.

2. Egy kis táska a személyes holmiknak

Az esküvőd reggelén, mikor indulnál a helyszínre, a ruhán és a cipőn kívül bizony sok más dologra is gondolnod kell. Az elsőre apróságoknak tűnő pipereholmik, kiegészítők, tisztálkodási szerek, igazolványok, mobiltelefon nagy biztonságot nyújthatnak, mikor már a készülődési fázisban tartasz. Egy bekészített kis táska személyes dolgokkal sok helyet nem foglal, de annál nagyobb haszna lehet a nagy napon!

3. Sok folyadékbevitel

A sok folyadék köztudottan felszabadítja a stresszt, ami az esküvőd előtt garantáltan szerepet játszik az estédben. Emellett elkerülheted a dehidratáltságot, és a bőrödre is jótékony hatással lesz. Készíts be egy üveg vizet, amit egész este magad mellett tartasz és fogyasztasz, ha megszomjaznál.

4. Pihentető, mély alvás

Próbálj meg a lehető legkényelmesebben, időben ágyba kerülni, ne hagyj feladatokat késő estére, mert szükséged lesz az energiára!

5. Telefon halk/repülő üzemmódban

Ahhoz, hogy az alvás megvalósuljon, állítsd halk üzemmódba vagy repülő módba a telefonod, hiszen ha tényleg elintéztél mindent, nincs más hátra, mint rápihenni a nagy napra.

6. Minden készen, az autóban

Ha megfontolt menyasszony szeretnél lenni, aki nem kapkod és aggódik azon, hogy vajon mit hagyott otthon, készítsd össze a táskákat, csomagokat, és pakold be az autóba már az esküvő előtti este, hogy reggel csak magaddal kelljen foglalkoznod, és azzal, hogy reggelizz egy jót.

7. Készpénz

Legtöbb esetben a bankkártya is elfogadott fizetőeszköz, de mindenesetre ha kéznél van pár ezer forint készpénz, a kényelmetlenségeket, vagy esetleges vészhelyzetet gyorsan tudod majd orvosolni.

8. A szolgáltatók részére szánt összegek ellenőrzése

Fontos, hogy kiszámolva, külön szortírozva legyenek bekészítve a szolgáltatók számára kifizetendő összegek, hogy ne a helyszínen kelljen ezzel az időt húzni.

9. Túlélőkészlet

Készíts össze egy kis neszesszert, amiben elegendő hullámcsat, hajgumi, fülpiszkáló van, ezek mindig jól jöhetnek. Ezen kívül ragtapasz, fájdalomcsillapító, Betadine és más elsősegélyt nyújtó kötszer sem árt, ha kéznél van.

10. Nyomtatvány a szolgáltatók listájáról

Ha nagyon szervezett és felkészült szeretnél lenni, nyomtasd ki listába szedve a szolgáltatók nevét, elérhetőségét, így könnyen kapcsolatba tudsz lépni bárkivel, akár az utolsó pillanatban is.

11. Apró szerelmes üzenet a vőlegénynek

A sok teendő mellett ne felejtsd el, mire készülsz másnap…:) Gondoskodj róla, hogy a vőlegényed tudja, gondolsz rá és szereted. Nem szabad elveszni a szervezés részleteiben, egy kedves gesztus mindenkinek jólesik.

12. Papucs bekészítése

Az egész napos talpon maradás érdekében biztosíts magadnak egy papucsot, amit bármikor átvehetsz, és pihentetheted a lábad.

13. Film, ami megnevettet

Lehet ez videó, fénykép vagy bármi más, ami megnevettet és jó hangulatot teremt számodra az estére. A sok stresszes szervezés mellett jó, ha van időd nevetni is!

14. Manikűr és pedikűr

A kikapcsolódás része lehet a szépségápolás bármely formája, akár egy manikűr-pedikűr kombó lebonyolítása is. Fontos, hogy a nagy napodon elégedett legyél mindennel, legfőképpen saját magaddal!

15. Köszönetmondás

Az esküvőd szervezésében sokan segítettek, melletted álltak és támogattak, ezért fontos, hogy kifejezd hálád a szeretteidnek. Hívd fel őket, öleld át, aki a közeledben van, és köszönd meg a sok segítséget.

16. Bizalmas személy a nagy napra

Ahhoz, hogy ne csak a te válladat nyomja szervezés, kivitelezés, ellenőrzés hosszas folyamata, legyen egy megbízott embered aki lehet az esküvőszerveződ, a nyoszolyólányod, az anyukád vagy bárki más –, aki segít kézben tartani az eseményeket, és így te is élvezheted a napot, elkerülve, hogy megállás nélkül idegeskedj valamin.

17. Cipőpróba

Az esküvődet megelőző estéden még biztosra mehetsz egy utolsó próbával, hogy a cipőd megfelelő lesz e a nagy napra. Sétálj benne néhány kört, és a táncot is próbáld ki, menni fog-e benne mindez másnap.

18. Egyeztetés a szolgáltatókkal

Menj biztosra, és telefonálj egy utolsót, hogy minden szolgáltató biztosan tudja, mikor hova kell érkezni, és ki az a személy, akivel egyeztetniük kell a helyszínen.

19. Szépítkezési rutin

Az esküvő előtti estén van rá módod utoljára, hogy szépítgesd magad a nagy napra. Szánj időt magadra, egy hosszú, relaxáló fürdőre, arcpakolásra, hogy másnap frissen és gyönyörűen vonulhass az oltár elé. De vigyázz! Új kozmetikai termékeket nem ajánlatos kipróbálni közvetlenül az esküvőd napja előtt, hiszen nem tudhatod, hogyan reagál rá a bőröd.

21 hasznos tanács a nagy nap előtti estére


(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből