Nyomtatás

Laza fonatok & hétköznapi elegancia – Esküvői frizuratrendek 2019-ben

1412

Új szerzőnk, Huszka Petra fodrász mostantól blogban mesél nektek az esküvői frizuratrendek világáról, hogy inspirációt gyűjthessetek a nagy napotokra. Elsőként egy rövid interjút készítettünk vele az aktuális trendekkel kapcsolatban. Ha esküvői frizura, akkor milyen gyakran váltják egymást a különféle trendek/irányzatok?

Szerintem nagyjából kétévente módosulnak egy picit az esküvőszakmában a különféle irányzatok. Ez frizurák tekintetében annyit jelent, hogy pár éve már nagy divat az úgynevezett „messy hair” (rendetlen haj), ami a természetesség felé billentette át az alkalmi frizurákat is.

Az idei évre ez talán annyiban változott, hogy az eddig laza kontynak számító, egyszerűbb hajak is még letisztultabbak lettek, és azt kérik a menyasszonyok a fodrászuktól, hogy minél kevesebb fixálót használjon.

Ennek köszönhetően a frizura akár az este folyamán szét is szedhető kicsit, ha a buli úgy kívánja.

Mennyire meghatározó, hogy ki hol él? Más trendek jellemzőek szerinted Amerikában, mint Európában, vagy az internet és a Pinterest miatt ez jóval egységesebb napjainkban? 

Azt gondolom, hogy a Pinterest és az Instagram nagyon-nagyon jó dolog inspirálódás szempontjából. A világ minden tájáról lehet ötleteket szerezni az esküvő minden részét illetően – én ezt imádom. Magam is nagyon szeretem az egyszerűséget, ezért örülök, ha valakit megihlet egy tengerparti stílusú esküvő, és megvalósítja itthon. Nem mondanám, hogy különböznek a stílusok, inkább csak a kultúrák miatt szoktak változások lenni. Páldául egy indiai esküvőre valószínűleg sokkal díszesebb frizurát készítenek, mint a tengerpartra.

Milyen meghatározó trendeket tudnál feleleveníteni az elmúlt évekből?

A meghatározó trendek kérdésre egy picit nehéz válaszolnom, mert a Pinterest az alapja mindennek, úgy érzem, illetve az Instagram influencerek. De amit talán mondhatok, hogy nagy hatással van az emberekre az ausztrál tengerpartos, bali pálmafás, libbenős, laza ruhás stílus.

Ugyanakkor sokan vannak olyanok is mostanában, akik csak elmondják, hogy milyen hajat viselnek a hétköznapokban általában, és ezt szeretnék kicsit ünnepibb formába önteni. Vagyis szeretnének önmaguk maradni az esküvőjük napján is.

És milyen trendek lesznek jellemzőek az idei/jövő évi esküvőkön?

Ahogy említettem is, egyre jobban a természetesség felé haladunk, és fontos az embereknek, hogy olyanok legyenek a nagy napon is, mint a hétköznapokon. Ezért a frizuratrend is az egyre egyszerűbb dolgok felé fog haladni. Ez alatt a laza hullámokat értem, pontosabban a már-már egyenesre lógott hullámokat, kicsi feltűzéseket, a natúr virág- vagy csak levéldíszítéseket.

Olvass tovább: Laza fonatok & hétköznapi elegancia – Esküvői frizuratrendek 2019-ben

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből