Nyomtatás

Jövőre lesz az esküvőd? 15+1 életmódtipp, ami segít a legjobb formádat hozni a nagy napon

760

A nagy napon természetes, hogy minden menyasszony önmaga legjobb formáját szeretné hozni. És bár az is természetes, hogy a vőlegény pont úgy szereti a menyasszonyt, ahogy van, azért egy-két életmódbeli változtatás és szépségpraktika segítségével még magabiztosabban mosolyoghatunk majd rá életünk szerelmére álmaink Daalarna ruhájában. Íme néhány életmódtipp, amelyeket ideális esetben már az esküvő előtt fél-egy évvel elkezdhetsz betartani.

Egyik sem ígér csodát és nem is ez a cél, inkább csak nagyobb odafigyelést javasol neked néhány dologgal kapcsolatban, a külső-belső harmónia érdekében. Mivel az esküvő egy konkrét időpont, talán könnyebb elkezdeni az életmódváltást úgy, hogy egy cél lebeg a szemünk előtt. A nagy nap után pedig a legjobb, ha nem elfelejted őket, hanem tovább gyakorlod frissen szerzett jó szokásaidat.

sodás alak

1. Válts életmódot MOST

Mikor, ha nem most? Ezt nevezik tökéletes időzítésnek. Sokkal több energiával tudod belevetni magad az életmódváltásba az esküvő előtt, hiszen boldog vagy és tettrekész. Nagyon vigyázz arra, hogy ne drasztikus megoldásokban gondolkodj, sokkal inkább egy kiegyensúlyozott, egészséges étrendben, ami néha a kisebb kilengéseket is megengedi. A könnyebben betartható 80-20 szabály szerint például ha az étekezésed 80 százalékát egészséges tpálálékokkal fedezed (zöldségek, gyümölcsök, halak, sovány húsok), akkor a maradék 20 százalék lehet a bűnözésé. Utóbbi jól jöhet majd például az esküvőtök napján, amikor mégiscsak meg kellene kóstolnod azt a tortát, ha már annyit gondolkoztatok azon, milyen ízekből válogassátok össze.

2. Csökkents a cukorfogyasztásodat

Észre sem veszed, mennyi cukorral tömöd a tested nap mint nap. Kezdj el odafigyelni erre is, és nem csak a testsúlyod miatt. A bőröd ugyanúgy meghálálja majd a minimális cukorbevitelt, hiszen segíted a tisztulását. Hidd el, hogy csak első pár hét lesz nehéz, utána már szinte észre sem fogod venni, hogy valami hiányzik.

3. Mozogj!

Az esküvőszervezés egybként is rengeteg feladattal jár, pláne ha nem kértek profi segítséget, de a sok teendő mellett felgyűlt stresszt sem ártana ledolgoznod valahol. Mindegy, hogy futsz, konditerembe jársz vagy jógára, a tested nemcsak azzal hálálja majd meg a törődést, hogy a legjobb formáját hozza a nagy napon, hanem azzal is, hogy a kitartó edzések után a mindennapi kis bosszúságok semmivé lesznek.

Nem lesz veszekedés a vőlegényeddel vagy a családoddal amiatt, hogy hány főben limitáljátok a létszámot, mert egy kiadós edzés után te is be fogod látni, hogy ennek valójában nincs jelentősége.

Olvass tovább: Jövőre lesz az esküvőd? 15+1 életmódtipp, ami segít a legjobb formádat hozni a nagy napon

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből