Nyomtatás

Praktikus szépségápolási tanácsok a menyegző előtt

812

A szépségápolás ugyanúgy fontos része az esküvői készülődésnek, mint a virágcsokor megrendelése, vagy a vacsora leszervezése. Vajon mennyi idővel a nagy nap előtt egyeztess a szakemberekkel? Mit viselj esküvőd napján a fodrásznál és a kozmetikusnál? Mit ne tegyél, ha már elkészült a csodás frizurád? Íme, számos hasznos tanács! 

3 hónappal az esküvő előtt

Időben keresd fel a fodrászt, a kozmetikust és a műkörmöst. Nehogy az a kellemetlen meglepetés érjen, hogy a választott napra már nincs szabad időpont. Ekkor még bőven van lehetőség a kísérletezgetésre is. Együtt tervezzetek el mindent, próbáljatok ki többféle stílust. Fontos, hogy a szakemberek tudják, milyen tematikájú esküvőt tervezel, vannak-e domináns színek, hogy néz majd ki a virágcsokrod, lesz-e fátylad. 

4-6 hét az esküvő előtt

Látogass el a kozmetikusodhoz személyre szabott arckezelésre. Ilyenkor van még idő a bőrproblémákat helyrehozni. Professzionális kezeléseket kaphatsz, ha száraz, érzékeny a bőröd, esetleg a sok idegeskedés miatt apró ráncok jelentek meg. Ha az esküvőre más hajszínt szeretnél, ekkor érdemes kipróbálni, nehogy közvetlenül a nagy nap előtt bánd meg az újítást. 

Az esküvő előtti hét

Szedesd ki a szemöldöködet, gyantáztass, ahol szeretnél, hogy szép sima legyen a bőröd. Érdemes még egy hidratáló, bőrtápláló kezelést is beiktatni, a hajadra pedig egy pakolást tetetni. Ha bizonytalan vagy valamiben, ekkor még egy utolsó próbára is van lehetőséged. Így biztos, hogy az esküvő napján a szalonban már minden gyorsan és gördülékenyen zajlik majd.A kozmetikussal érdemes megbeszélni, hogy vegyél-e rúzst, vagy kölcsönkérheted tőle a lakodalom végéig azt, amit a sminkelésnél használ.

Az esküvő napján
Érkezz időben, és véletlenül se hagyd otthon a fátylat, vagy a hajadba kerülő díszeket. Ügyelj arra, hogy gombos felsőbe menj a fodrászhoz és a kozmetikushoz. Így könnyen ki tudsz bújni belőle, ha magadra öltöd a menyasszonyi ruhát, és nem megy tönkre a befésült hajad, nem kenődik el a csodás sminked. Ha már királynői pompában tündökölsz, véletlenül se állj be a zuhany alá. A műkörmösnél készítsd ki előre a neki szánt összeget a tárcádból. Különben nehéz lesz úgy kiszedni a pénzt, hogy a körmöd ne rongálódjon.

Ezt követően pedig már nincs más dolgod, mint élvezni a nagy nap minden pillanatát, és begyűjteni a sok bókot.


(Forrás: www.eskuvoitippek.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből