Nyomtatás

Alkalmi smink otthon – A legjobb ötletek a Youtube-ról

1013

Itt a nyár és ezzel együtt az esküvőszezon. Ha esküvői vendégként szeretnél igazán különleges sminket készíteni az eseményre, de nem szeretnél túl sok időd és pénzt a készülődésre szánni, akkor jó helyen jársz. Összegyűjtöttünk néhány videót és smink tutorialt a Youtube-ról “alkalmi smink otthon” témában, amiket a foteled kényelméből nézhetsz végig és próbálhatsz ki magadon, hogy aztán kiválaszthasd a legjobbat az esküvő napjára.

Rock Chick

Füstös szemek, természetes ajkak és laza, rakoncátlan hajzuhatag – az egyik legismertebb sminkmester, Charlotte Tilbury mutatja meg nektek ebben a videóban, hogyan készítsétek el a rock chick lookot. Két változat is készülhet az alapból: egy nappali, természetesebb smink és egy esti, vagányabb.



Egy vlogger esküvői sminktrükkjei

Ebben a videóban tényleg egy esküvői vendég készülődést nézhettek végig. A vlogger ráadásul nemcsak saját magát sminkeli ki az eseményre, hanem előtte még néhány bőrápoló trükköt is megmutat a tökéletes összhatás érdekében.



A Jennifer Lopez look

Hogy mi Jennifer Lopez sminkjének a titka, azt megtudhatod ebből a videóból, sőt, el is készíthetsz egy hasonlót magadnak. A jelszavak: aranyból és csillogásból sosem elég!



Francia sikk barnáknak

Ebben a videóban Jeanne Damas osztja meg franciás sminktrükkjeit veletek, és még a frufruját is saját kezűleg vágja vissza. Íme a tökéletlenül tökéletes vörös ajkak és a párizsi sikk titkai!



A teljes cikk: Alkalmi smink otthon – A legjobb ötletek a Youtube-ról

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből