Nyomtatás

Esküvői körömtrend 2020 – Válaszd a legjobbat!

1342

A tökéletes menyasszonyi megjelenés elengedhetetlen része a harmonizáló manikűr, így nem csoda, hogy az esküvői körömtrend évről évre megújul, felfrissül. Az idei évben egyszerre letisztult, és merészen izgalmas megoldásokkal találkozhatunk. Így alakul majd az esküvői körömtrend 2020-ban!

Esküvői körömtrend 2020 – Letisztult formák éve!

Sokáig hódítottak a hosszú körmök, melyek ebben az évben szinte teljesen háttérbe szorulnak. Az esküvői körömtrend 2020-ban abszolút előtérbe helyezi a természetes, rövid fazonokat. Idén nem trendi a sátortetőforma, és a szigorú szögletes fazon sem. A lekerekített szélű formavilág, és ovális ívek azonban egyértelműen tarolnak, melyek szinte nem is lógnak túl az utolsó ujjbegyen.

Színek harmóniája – Menyasszonyi körömtrend 2020-ban

Az esküvői körömtrend szerves részét képezik idén a fehér, pasztell és fémes színek. Az előző évek divathulláma idén teljesen megszilárdult, azaz eltűnt a francia manikűr, és helyét átvették a telire festett színek.

A natúr színeknél előrébb került az élénk fehér, és a fekete is, mely igazán vagány és sikkes megjelenést kölcsönöz egy menyasszonynak! A fémes színek teszik igazán rendhagyóvá a 2020-as trendet, mely nagy játékteret és merész megoldásokat eredményez.

Ha menthetetlenül szerelmesek vagytok – a vőlegényeteken túl – a francia manikűrbe, modernebb alternatívaként bátran választhatjátok a baby boomer megoldást!

A (nem) díszítés trendje

A 2020-as esküvői körömtrend kedvenc megjelenése a díszítetlen manikűr. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincs mivel feldobni a menyasszonyi körmöket, csupán annyit tesz, hogy nem számít unalmasnak és divatjamúltnak, ha egyszínűre van kifestve egy ara körme, és semmilyen dísz sem pompázik rajta. Sőt!

A teljes cikk: Esküvői körömtrend 2020 – Válaszd a legjobbat!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből