Nyomtatás

9 vagány hajszíntrend a 2021-es esküvői szezonra!

858

Bátran kijelenthetjük, hogy a 2020-as éven már mindenki egyszerűen csak túl szeretne lenni… 2021-re sokan drasztikus életvitelbeli változásokat terveznek, melyek persze a külsejük megújulásában is formát fognak ölteni. Több edzés, egészséges életmód, csoki és cukor off, és még sorolhatnánk. Természetesen nincs ez másképp az aktuális menyasszonyokkal sem, akiknek a 2020-as összeállításunkhoz hasonlóan egy hajszíntrend előrejelzéssel készültünk a 2021-es esküvői szezonra vonatkozóan, melynek segítségével garantáltan trendi menyasszonyi frizurák közül tudtok válogatni!

A színekkel és a formákkal még van időtök kísérletezni, azonban az elején szeretnénk leszögezni, hogy a menyasszonyi frizura elkészítése nem egyszerű feladat, ezért érdemes egy profi fodrásszal konzultálni jóval az esküvőtök előtt!

Esküvői hajszíntrend – 2021

Az előrejelzések szerint a 2021-es hajszíntrendek két fő csapásvonal mentén fognak alakulni: lesz egy közösség, akik drasztikusabb változásra vágynak a hajszínük tekintetében, és lesz egy társaság, akik a természetesség irányába mozdulnak inkább, hogy minél kevesebb “karbantartásra” legyen szüksége a hajuknak. Akárhogy is döntötök, a lenti tippek egytől-egyig üde színfoltjai lehetnek az ’21-es szezonnak. 

Az új stílus- és divatirányzatok kialakulásában szerepet játszanak a világunkban és az életünkben bekövetkező változások. 2020-ban ha valamiből sok volt, akkor az a változás… De maradjunk a hajszíneknél, ahol is a korábbi trendeket nyugodtan elfelejtheted, és nyitott lehetsz az újdonságokra, hiszen 2021-ben gyakorlatilag bármi megengedettnek számít! Mutatunk is néhány példát, amik tuti, hogy ütni fognak a nagy napon!

1. Pasztell balayage

Pasztell balayage esküvői haj

Fotó: Stas Svechnikov (Unsplash)

A pasztell balayage tökéletes megjelenést biztosít azok számára, akik valami szórakoztatóra vagy egy kis játékosságra vágynak. Ebben az esetben is érdemes hozzáértő fodrászhoz fordulni, hiszen a hibátlan átmenetek kialakításához nem lesz elég a barátnőtök segítsége, ráadásul az sem biztos, hogy elég világos a hajatok a pasztell tónusokhoz. Amennyiben a hajvégek karamellásabbak, akkor azt javasoljuk, hogy inkább élénk árnyalatot válasszatok, hogy a színátmenet észrevehetőbb legyen.

2. The money piece

Mit jelent a money piece? Az elnevezés elsősorban annak köszönhető, hogy exkluzív megjelenést kölcsönöz a hajatoknak, és viszonylag könnyű az alkotási folyamat. Nem is csoda, hogy sok híresség, köztük Beyoncé, Gisele és Kylie Jenner egyaránt rajonganak ezért a hajtrendért. Előnye, hogy könnyed és elegáns megjelenést biztosít, illetve kiemeli az arcotokat. A folyamat könnyűnek tűnhet, azonban ezúttal is érdemes szakértő kezek közé dőlni.

3. Vaskos kiemelések

Ezek a kiemelések, amelyeket vastag elsődleges színekkel vagy természetes árnyalatokkal lehet megtenni, általában 3-6 cm szélesek, és élénk kontrasztot hoznak létre a természetes hajszínnel szemben. A Wella jóslatai alapján ez a stílus a 2021-es esküvői szezon nagy visszatérője lehet, amire azért nem mernénk nagy összegekben fogadni (legalábbis idehaza).

 

A teljes cikk: 9 vagány hajszíntrend a 2021-es esküvői szezonra!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből