Nyomtatás

Pezsgőszökőkút

3947

Szerezzen felejthetetlen élményt vendégeinek különleges bor- és pezsgőkutunkkal. Üdítő látvány, ahogyan egy finom, élénkítő punch vagy gyöngyöző pezsgő csordogál a szökőkútban. Vendégei kiszolgálhatják magukat bármilyen nedüvel, legyen az pezsgő, bor, koktél, punch vagy gyümölcslevek.

Csak tartsa poharát a csordogáló szökőkút alá és töltse meg kedvenc italával. Rozsdamentes pezsgőszökőkútjaink használata nagyon egyszerű.  A pezsgőszökőkútban legjobb szénsavmentes italt használni, ha mégis a pezsgő vagy más szénsavas italt használunk benne, a folyamatos cirkuláció következtében az ital kb. 20 perc alatt elveszíti a szénsavas jellegét.

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne, vagy bármi kérdése van, esetleg megosztaná velünk észrevételeit, az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére.

Webcím: www.chocotrade.hu | Telefon: 0630/351-1494 | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből